Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Απλά, χαμός!


Στο Posidonio με τον Κωνσταντίνο Αργυρό διασκέδασαν η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την παρέα τους.
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια απόλαυσε το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αργυρού ενώ μετά χαράς αποδέχθηκε την πρόσκλησή του να τραγουδήσει μερικές από τις επιτυχίες της.  «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα» και  «Δυστυχώς» ήταν τα τραγούδια που αφιέρωσε η Πέγκυ Ζήνα στους παρευρισκόμενους αποσπώντας  ένθερμο χειροκρότημα ενώ εξέπληξε ευχάριστα όταν τραγούδησε την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού,  «Ποτέ ξανά». 

Το νέο τραγούδι της Demy

Αυτό το Σεπτέμβρη η αγαπημένη μας Demy έρχεται να μας παρασύρει σε ένα ορμητικά συναισθηματικό τραγούδι γεμίζοντας μας με την μοναδική της ενέργεια

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Mistero Buffo

Το καυστικά σατιρικό σπονδυλωτό έργο του ιταλού νομπελίστα Ντάριο ΦοMistero Buffo επανέρχεται στο Θέατρο Αυλαία για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων από τις 18 Σεπτεμβρίου, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε κατά την παρουσίασή του την περασμένη άνοιξη στον ίδιο χώρο.
Πρόκειται για την πρώτη δουλειά της νεοσύστατης ομάδας Επτάρχεια του σκηνοθέτη Θωμά Μοσχόπουλου με τους μόνιμους συνεργάτες του, ηθοποιούς Αννα Καλαϊτζίδου, Αννα Μάσχα, Κώστα Μπερικόπουλο, Αργύρη Ξάφη, Θάνο Τοκάκη, Γιώργο Χρυσοστόμου σε συμπαραγωγή με τη Λυκόφως.
Η ομάδα Επτάρχεια παρουσιάζει το Mistero Buffo (1969) ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμεί και ο ίδιος ο συγγραφέας του, χωρίς σκηνικά, κοστούμια, φωτισμούς.

«ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ»

Αυτό το φθινόπωρο, ο Κώστας Μαρτάκης μας εκπλήσσει ευχάριστα με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που θα κερδίσει την αγάπη του κοινού μεμαθηματική ακρίβεια!

«ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ»
ΜΟΥΣΙΚΗ Γιώργος Παπαδόπουλος ΣΤΙΧΟΙ Βίκυ Γεροθόδωρου

Αφού μονοπώλησε τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ραδιοφωνικού αέρα με την Νο1 επιτυχία «Τα Καλοκαιρινά Τα Σ’Αγαπώ», αλλά και το ultimate dance hit «Paradise» με τον DJ KAS, είναι πλέον πανέτοιμος για την επιστροφή στα θρανία…

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα -Σπείρα στο ιδρύμα "Μιχάλης Κακογιάννης"

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα -Σπείρα προσθέτουν τις δραστηριότητές τους στην αγκαλιά του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Οι δυνάμεις συγκεντρωμένες έχουν μεγαλύτερη δύναμη.
Μουσικές παραστάσεις, μονόλογοι, παιδική σκηνή θα απλώσουν τις νότες και τα χρώματά τους σε όλες τις αίθουσες και τους χώρους που διαθέτει το υπέροχο αυτό κληροδότημα του μεγάλου σκηνοθέτη
στην Ελληνική πολιτεία.

"Προς το παρόν", Πάρις

Ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης της Platinum Records Πάρις, 

μετρά μόλις δύο single στο δυναμικό του και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Τραγουδώντας Προς Το Παρόν δια χειρός Γιώργου Παπαδόπουλου (μουσική & στίχοι), 
ο Πάρις αποδεικνύει με το δεύτερο single του ότι εξελίσσεται με κάθε τι καινούργιο που μας παρουσιάζει! 

“Gypsy Heart”

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με το διεθνή T- Pain στο «Out Of My Head»  που έδωσε στους Playmen μια διεθνή διάσταση,
μία νέα έρχεται  κοντά μας από τους Playmen και την  Panik Ρecords!

O λόγος για το νέο hit Single “Gypsy Heart” από τους κορυφαίους DJ’s και παραγωγούς της Dance -  Playmen που αυτή τη φορά συνεργάζονται με την διεθνούς φήμης Αμερικάνα Hadley γνωστή με την επιτυχία «Αddicted»!

''Εγκαίνια Στοπ''


Το ζεύγος Λιάπη τα είχε όλα: μια ευτυχισμένη,ήρεμη ζωή και μια επιτυχημένη επιχείρηση! Μέχρι που τα ήρεμα νερά έρχεται να ταράξει το ''Copacabanana'', ένα φασαριόζικο κοκτέιλ μπαρ, ιδιοκτήτες του οποίου είναι το ζεύγος Σερμέτη, μαφιόζοι με εμπειρία στη νυχτερινή διάσκεδαση.
   Οι Λιάπηδες τα χάνουν! Χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, χάνουν τους πελάτες τους, χάνουν την αξιοπρέπειά τους, χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια! Αποφασίζουν,λοιπόν,να απαλλαγούν απ' αυτούς με κάθε τρόπο. Μία φαρσοκωμωδία που εξελλίσεται μέσω της ανταγωνιστικότητας δύο διαφορετικών κόσμων.

«Ο κήπος του τελευταίου Έρωτα»

  
 
 
Ο κήπος του τελευταίου Έρωτα είναι μια συλλογή κειμένων, ποιημάτων και φωτογραφικού υλικού της σκηνοθέτιδας Μαριάντζελας Γκίντη.
Η περιήγηση στον μεταφυσικό αυτό κήπο είναι μια ματιά του αναγνώστη στο μέρος συνάντησης των δύο αναπόδραστων βεβαιοτήτωντου Έρωτα και του Θανάτου.
Εκεί δημιουργούνται εκρηκτικά τοπία, κατοικούν ιδέες που συνθέτουν την ουσία της ύπαρξης στην γη και παράγεται ο υπερφυσικός ήχος των ατελείωτων επιθυμιών...
Μέσα του,ταξιδεύει κάθε ανθρώπινη ψυχή που έλκει με Έρωτα την επίγεια ζωή της και κάθε τι καθημερινό το μετατρέπει σε τέχνη...

Νέα Μέρα

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες συνεργάζονται σε ένα φρέσκο, αισιόδοξο τραγούδι που μας φορτίζει θετική ενέργεια, όνειρα και έρωτα, 
προτρέποντας μας να κάνουμε μία νέα αρχή με την κάθε Νέα Μέρα!

"Διαπιστώσεις"

Η Βικτωρία Ταγκούλη επιστρέφει με νέες μουσικές εκπλήξεις και μας συγκινεί με το ολοκαίνουργιο single της "Διαπιστώσεις", 
σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους Μιχάλη Γελασάκη.

Το  "Διαπιστώσεις" έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, ενώ μας βάζει με τον καλύτερο τρόπο στο κλίμα του επερχόμενου τρίτου προσωπικού δίσκου της ξεχωριστής καλλιτέχνιδας, με τίτλο "Τετράδιο"

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013