Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Η συγκρατημένη Ελένη, οι φήμες κι η Θυσία στους βωμούς της τηλεθέασης και των πωλήσεων!


Η συγκρατημένη στενοχώρια της Ελένης κι η βέρα στο δεξί
Φορώντας την βέρα της και φανερά στενοχωρημένη(δεν την χωρούσε το πλατώ)αλλά συγκρατημένη η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε την σημερινή εκπομπή της. Στο τέλος, αναφέρθηκε σε ένα μήνυμα φοιτητή και αποχαιρέτισε το κοινό χωρίς περαιτέρω αναφορές.
Τί να πει; Το διαζύγιο ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου στα μέσα ενημέρωσης. Τί θα πρεπε να έλεγε δηλαδή;
Η παραφιλολογία των αδηφάγων μέσων και οι φήμες
Το τι έχει ακουστεί στα παράθυρα του "νεανικού" δελτίου ειδήσεων του "σταρ", τους πανελίστες των κουτσομπολίστικων εκπομπών και των... παρουσιαστριών δεν περιγράφεται.
Βγαίνει ο καθένας και λέει ότι φαντάζεται για να δείξει ,άντε να πείσει ότι γνωρίζει!
Οι φήμες δεν αποτελούν ειδήσεις κι οι διαδόσεις δεν ανταποκρίνονται πάντα σε πραγματικά γεγονότα.
Ψάχνουν τα άλλα πρόσωπα που εικάζουν ότι έχουν μπει στις ζωές της Ελένης και του Γιάννη...και σε αυτό το σημείο εκτυλίσσεται μια σεναριολογία άνευ ορίων!
Όσα ξέρει το ζευγάρι...
δεν τα ξέρει κανείς. Για να αποφασίσει το ζεύγος να φτάσει στο διαζύγιο συντρέχουν λόγοι που τους γνωρίζουν αυτοί και μόνο αυτοί.
Σχετικά με τρίτα πρόσωπα που γίνεται λόγος...Κανένα τρίτο πρόσωπο δεν μπαίνει ανάμεσα σε δύο αν ένας από τους δύο δεν το επιτρέψει. Για να στρέψει το ενδιαφέρον του ένας παντρεμένος , μια παντρεμένη αλλού κάτι δεν πάει καλά στην υπάρχουσα σχέση...Μήπως δεν είναι έτσι; Στην προκειμένη περίπτωση αιωρούνται φήμες αλλά με στοιχεία και αποδείξεις,τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν υπάρχει τίποτα. Το μέλλον θα δείξει...
Γενικά ,ο καθένας αποφασίζει για την ζωή του,αναλογίζεται τις ευθύνες του, το κόστος των αποφάσεών του, των πράξεών του και πορεύεται. Έτσι είναι η ζωή.
Δια ταύτα
Με όλο το σούσουρο που έχει προκύψει με κεντρικό πρόσωπο την Ελένη Μενεγάκη (τούτη είναι η προβεβλημένη)δελτία ειδήσεων και εκπομπές κάνουν νούμερα που μέχρι τώρα ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα δεν είχαν δει. Κάποιοι ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο της AGB, εξαντλούνται έκτακτες εκδόσεις και ξαφνικά το χρήμα ρέει στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Να έχουν να λένε να ανεβαίνουν οι πωλήσεις, να ανεβαίνουν τα νούμερα...
Αξιοπρέπεια; Λεπτές ισορροπίες; Σεβασμός στα ανήλικα; Ψιλά γράμματα...
Υ.Γ Όσο πουλάει το διαζύγιο της Μενεγάκη τόσο θα βλέπουμε,θα ακούμε, θα διαβάζουμε σενάρια, φήμες και φούμαρα...
Τί είπατε; Η οικονομία της χώρας καταρρέει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου