Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Καλέ,τί λέτε;
Κι όμως ναι....ειπώθηκαν!
-Λέει πουθενά ''Μην τριπλοπαρκάρετε;;; Δεν το λέει! Πάρκαρε χρυσή μου!!!'' (μια μεσήλικη θείτσα σε μια αλλη που είχε και ενδοιασμό, να τριπλοπαρκάρει ή όχι;;;) Α! (και όλα αυτά Υμηττού και Φρύνης γωνία, στο Παγκράτι, όπου στρίβει ΚΑΙ τρόλεϊ!)
- ''Θέλω να φτιάξω το βιβλιάριο της κόρης μου. Είναι 18 χρονών και δουλεύει στο Δήμο Αθηνών...βίσμα βέβαια'' ...άλλη μεσήλιξ θεία στο Ίκα Παγκρατίου.
- '' Πάω Σουηδία για σκι''....4χρονο κοριτσάκι σε έκπληκτη πωλήτρια αεροδρομίου
- ''Θα απενεργοποιήσετε τα κινητά σας και θα τα πάρετε κατά την επιστροφή σας''.Μπορώ να πάρω άλλα φεύγοντας;;; (ευδιάθετη κοπέλα σε κακομούτσουνο σεκιουριτά της Αμερικάνικης Πρεσβείας)
- '' Θα μου δείξετε ένα σλιπάκι; Τί νούμερο λες να φοράω;;;'' (νάρκισσος νεαρός σε πωλήτρια πασίγνωστης εταιρείας ρούχων). Εξαρτάται από το περιεχόμενο!!! Small???? (καλά του'κανε!)
- Θεία βλέπει πίνακα αναχωρήσεων στο Ελ. Βενιζελος και συγκεκριμένα Τρίπολη (Λιβυής): Έλα, κάνανε αεροδρόμιο στην Τρίπολλλλλη;;; Επιτέλους, να δει κι η Πελοπόννησος άσπρη μέρα! Αναρτήθηκε από:http://i-diadromi.blogspot.com/2010/02/blog-post_1983.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου