Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο πολυπλατινένιος Μιχάλης Χατζηγιάννης!


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά κατάφερε να παντρέψει παλιά αγαπημένα τραγούδια με σύγχρονο ήχο και την δική του ιδιαίτερη ερμηνεία. Η επιλογή του δικαιώθηκε και το cd "κολάζ" έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο!
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συγκινημένος και χαρούμενος αναφέρθηκε στο δίσκο του, λέγοντας: «Το Κολάζ ήταν μια σκέψη που υπήρχε μέσα μου καιρό. Ήταν μια προσωπική μου επιθυμία να ταξιδέψω στο παρελθόν με τραγούδια που αγάπησα, τραγούδια που με συγκίνησαν, που με ταξίδεψαν στα παιδικά μου χρόνια και προσδιόρισαν την καλλιτεχνική μου ταυτότητα. Αυτή η σκέψη ωρίμασε και έγινε πράξη τον τελευταίο χρόνο με την κυκλοφορία του δίσκου».
Όπως δηλώνει και ο τίτλος του άλμπουμ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έφτιαξε ένα κολάζ από τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάριος Τόκας, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Τάκης Μπουγάς, ο Νίκος Βρεττός, ο Ανδρέας Νεοφυτίδης και άλλων συνθετών και στιχουργών, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα. Οι περισσότεροι βρέθηκαν κοντά του στην απονομή για να τον συγχαρούν για τη νέα του επιτυχία. Το προηγούμενου άλμπουμ του «7» μέσα στο 2009 έγινε πενταπλά πλατινένιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου