Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ο Ύμνος του παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου!



Ο ύμνος του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ FIFA WORLD CUP 2010
στα ελληνικά από τους Professional Sinnerz & Komis Χ. με τίτλο:
"Wavin' flag - Coca-Cola celebration mix" by K'NAAN featuring Professional Sinnerz & Komis Χ.
Το 2010, το ποδόσφαιρο, το αγαπημένο σπορ του πλανήτη έχει τη τιμητική του. Η πιο μεγάλη γιορτή, το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ FIFA WORLD CUP 2010, ξεκινά στις 11 Ιουνίου 2010 στην Νότιο Αφρική.
Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή ήδη ξεκίνησε, στις 21 Σεπτεμβρίου με τη Παγκόσμια Περιοδεία του αυθεντικού Κυπέλλου FIFA WORLD CUP 2010 και στις 5 ηπείρους. Συνολικά 83 χώρες θα επισκεφθεί το τρόπαιο. Η Coca-Cola σε συνεργασία με τη FIFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), φέρνει για δεύτερη φορά, το πολύτιμο τρόπαιο στην Αθήνα στις 9, 10 και 11 Απριλίου.
Coca-Cola, η πιο συνδεδεμένη με τη μουσική μάρκα στον πλανήτη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας γιορτής ανέθεσε σε ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα hip hop groups τους Professional Sinnerz & Komis Χ., τη προσαρμογή της πρωτότυπης σύνθεσης του Ύμνου του παγκοσμίου κυπέλλου FIFA 2010, του Σομαλού hip-hopper και ποιητή K’naan, στα ελληνικά με τίτλο "Wavin' flag - Coca-Cola celebration mix" by K'NAAN featuring Professional Sinnerz & Komis Χ.
Οι Professional Sinnerz & Komis Χ. τραγουδούν τον Ύμνο στο πνεύμα συναδέλφωσης της πιο μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη. Μπες στο www.fifa.com/worldcup/organisation/trophytour/ και δες τις λεπτομέρειες της Παγκόσμιας Περιοδείας! Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου