Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το τραγούδι του Κωνσταντινίδη στον Ψωμόπουλο!


Το bouru...bouru...έχει βαρεθεί να βλέπει,να ακούει,να διαβάζει τα του Στέφανου Κωνσταντινίδη! Περιφέρεται και λέει και ξαναλέει πως ο Ψωμόπουλος του..."μάσησε" το αφτί! Μέχρι και στην εκπομπή του Θέμου βγήκε. Ο Αναστασιάδης τον ρώτησε αν έχει προηγούμενα με τον Ψωμόπουλο για να πει ο Στέφανος πως ΠΡΩΤΟΣ (!) είχε αποκαλύψει τον τσακωμό Χρήστου Ψωμόπουλου-Τζόύλιας Αλεξανδράτου!
Μέχρι ο Κωνσταντινίδης να τα πει με τον Ψωμόπουλο στις δικαστικές αίθουσες το bouru...bouru...προτείνει:

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης να αφήσει τις αφηγήσεις και να το ρίξει στο τραγούδι!Το παρακάτω άσμα-διασκευή ταιριάζει γάντι:

Θα μαι καλό παιδί
άριστος πανελίστας
αρκεί τον δικό μου τον ρυθμό
να δεις
έλα κι εσύ να δείς
να γίνεις πανελίστας
αρκεί τον δικό μου τον ρυθμό
να διανοηθείς
ΟΕΟ
...
Το άσμα συνδυάζεται άψογα με την μπάσα φωνή του Στέφανου ο οποίος με το look που διαθέτει σε πλήρη αρμονία με το μπανταρισμένο αφτί μπορεί να εξασφαλίσει μια καλή θέση στα playlists.
Έχει το πακέτο που λένε κι οι ειδικοί.
Ο δε Ψωμόπουλος στο άκουσμά του μπορεί γονυπετής να του ζητήσει συγνώμη και να έχουμε μια άλλη τροπή γεγονότων κι έναν νέο αλλά διαφορετικό κύκλο εμφανίσεων του Στέφανου στις τηλεοπτικές εκπομπές που τόοοοσο λατρεύει!

Και ναι,ναι,ναι (που άδει ο Χολίδης) θα ξεπεράσει σε φήμη (ο διακαής πόθος του) τον Gummy Bear ο οποίος κατά σύμπτωση έχει κι αυτός φαγωμένο αφτί!

Το bouru...bouru... αναλαμβάνει πλήρως την διασκευή του Gummy Bear song!

Στέφανος Κωνσταντινίδης,ένας νέος Gummy star θα γεννηθεί...

Κι έζησε αυτός καλά κι εμείς καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου