Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Dancing with the stars: Η "αποστήθιση" μιας χορογραφίας δεν αρκεί! Χρειάζεται ρυθμός,χάρη κι άνεση!


Το είδαμε και το "Dancing with the stars"! Δεν ξετρελάθηκε το bouru...bouru...Σε ένα τέτοιο show η παρουσιάστρια θα πρέπει να χει μπρίο κάτι που λείπει από την Μακρυπούλια. Αδυνατισμένη μεν που δεν χρειαζόταν και τόσο πολύ,άνευρη δε...Όμορφο κορίτσι.



Οι "stars" χόρεψαν αλλά...



Ο χορός είναι τέχνη και ένας ωραίος τρόπος εκτόνωσης. Όταν χορεύεις νοιώθεις ξέγνοιαστος ,ελεύθερος...Ο χορός θέλει ρυθμό,χάρη,ελευθερία κινήσεων και συναίσθημα. Να νοιώθεις.



Σφιγμένοι οι "stars" μας ,κατά πλειοψηφία με άγχος να μετρούν τα βήματα και να μην ξεχάσουν τις φιγούρες! Προφανώς έπρεπε να κάνουν παραπάνω πρόβες. Κι αυτό που προβλήθηκε δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο. Οι επίδοξοι χορευτές δεν ένοιωθαν τον ρυθμό! Κι αυτό είναι φάουλ. Άν ζούσαν την μουσική εκείνη την στιγμή η εικόνα θα ήταν τελείως διαφορετική ακόμη και με λάθος βηματισμούς. Άτσαλη η Κουλιανού δεν την βοηθά και το ύψος της, πιεσμένος ο Σόμμερ γεμάτος αγωνία μην χάσει βήμα (τα έχασε) δεν άφησε τον εαυτό του στον ρυθμό της μουσικής...Σα μπαστούνι περιφερόταν...Κι αν η Πιπιλή δεν είχε χάρη σε κάποιες κινήσεις-συγκεκριμένες- τουλάχιστον το ένοιωθε κι αυτό διαγραφόταν στο πρόσωπό της. Αντίθετα η Ευγενία Μανωλίδου αεράτη ζούσε την μουσική με τα όποια λάθη της! Παρεμπιπτόντως ωραίο το σούπερ μίνι,όμορφα και τα πόδια της. Η κάμερα της έκανε τις καλύτερες λήψεις!



Η αποστήθιση μιας χορογραφίας δεν είναι αρκετή. Όπως προαναφέρθηκε χρειάζεται ρυθμός,χάρη κι άνεση! Και κυρίως feeling!



Για να δούμε το επόμενο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου