Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κι οι O.P.A. Σειρά έχει ο Τόμας;



Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνάντησε τους θαυμαστές του σε ένα special live στο κέντρο που εμφανίζεται.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκίνησε το πρόγραμμά του με τη νέα του επιτυχία «Η καρδιά μου», παρουσιάζοντας για πρώτη φορά live τη χορογραφία που ήδη έχουμε δει στο νέο ανατρεπτικό και πολυσυζητημένο του v.clip. Ανάμεσα στο κοινό που τον παρακολούθησε, ήταν και ο δημιουργός του τραγουδιού «Η καρδιά μου», Γιώργος Γκικοδήμας, από το συγκρότημα Ο.Ρ.Α, τον οποίο ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε για το υπέροχο τραγούδι (βλέπε φωτο).

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. Ένα μεγάλο party για τους fans του, οι οποίοι μάλιστα είχαν την ευκαιρία να του αφιερώσουν τις ευχές τους, στο fanbanner που είχε ειδικά για την βραδιά εγκατασταθεί στην είσοδο του μαγαζιού. Και μια κι ο Γιώργος διασκεύασε επιτυχία των O.P.A ας παραμείνει στην τότε εποχή και να διασκευάσει Άρη Τόμας...

1 σχόλιο:

  1. O Tomas πέρα από το τραγούδι "σε θέλω" δεν έχει κανένα άλλο διάσημο τραγούδι.Κανένα δεν ακούστηκε και δεν πρόκειται να ακουστεί.Όταν υπάρχουν οι Goin'Through,οι Master Tempo ακόμα και τα ημισκούμπρια που δημιουργούνε καλύτερες μουσικές παραγωγές τότε ο Τομας δεν έχει καμία τύχη ΑΝ δεν κάνει κάτι διαφορετικό.Επίσης το "σε θέλω" έγινε εκ νέου διασκευή από τον Χρήστου και την Μερκούρη δεν θα ήταν σωστό από τον κο Μαζωνάκη να το κάνει εκ νέου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή