Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Η Βάσια, η Φαίη, η Σταματίνα...Είναι εθισμένα τα κορίτσια του Άλτερ;












Η Βάσια παντρεύεται νωρίτερα από όλες γιατί είναι έγκυος. Μπορεί να ρωτήθηκε γι αυτό αλλά απάντηση δεν έδωσε. Σιγά μην το δημοσιοποιήσει στην εκπομπή της! Μην ανησυχείς! Θα μιλήσει για όλα, την εγκυμοσύνη, τον δεύτερο γάμο της, τον έρωτά της με τον Μαδιά κλπ,κλπ αφού κάνει φωτογράφηση υπερπαραγωγή για να παίζει μερικές μέρες στα μήντια.Έτσι είναι αυτά!..Σήμερα της ευχήθηκαν "χρόνια πολλά" επειδή έχει γενέθλια...Με τα γενέθλιά της,ξεκίνησε η εκπομπή...Αλίμονο..

Χρόνια πολλά, Βάσια!Τώρα κάποιοι θα ψάχνουν για την ηλικία της....

Η Σκορδά ανταγωνίζεται στο μαύρισμα την Μενεγάκη. Πήγαν στο εξωτερικό στις διακοπές του Πάσχα και επέστρεψαν μπρούντζινες. Κατά τα άλλα η Φαίη καλά καλά δεν γνωρίζει τα θέματα της εκπομπής της αφού όταν μπερδεύεται κάνει πάσα στην Κουσκουρή(που έχει κάνει αξιοσημείωτες προσπάθειες στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ τα τελευταία χρόνια,ασχολούνταν με άλλα θέματα πριν) να τα πει ως έχουν. Δεν έχουμε δει φωτογραφίες της από το Ντουμπάι με τον Λιάγκα, τουλάχιστον ακόμη...Όπου να ναι θα φωτογραφηθεί-ίσως και με νυφικό-για να μας πει για τις προετοιμασίες του γάμου της κι αυτή! Όλες βέβαια τις έχει προλάβει ένα άλλο πρώην κορίτσι του καναλιού,η Μαριέττα Χρουσαλά.
Η Σταματίνα πήγε με τον αγαπημένο της , Σοφός είναι το επιθετό του στην Καλλιφόρνια. Εκεί που δεν υπάρχουν παπαράτσι. Φυσικά κι υπάρχουν απλά τους συγκεκριμένους δεν τους γνωρίζουν. Για ποιό λόγο άλλωστε; Καλέ μου αναγνώστη, είδες φωτό της Τσιμτσιλή μετά του καλού της στην παραλία. Το ξέρω. Ουδείς φωτογράφος τους τράβηξε. Απλά εκείνη έδωσε την φωτογραφία όπως συνηθίζει....Θυμάσαι που πριν καιρό είχε πάει σε εξωτικά μέρη με μια φίλη της και παντού είδες φωτογραφίες της με το μαγιό της στις εξωτικές παραλίες; Εκείνη το φρόντισε για να την θαυμάσεις! Μην το κακίζεις το κορίτσι!
Η Πάνια τους τη βγήκε και παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τον Νίκο Καρβέλα!Μπράβο!

Προσωπικά δεδομένα στην...φόρα...
Σχέσεις,γάμοι,διακοπές...Αυτά κι άλλα...
Εθισμός στην προβολή λέγονται τα παραπάνω; Παιχνίδι με τα μήντια; Ή ..."νομίζουμε ότι είμαστε διάσημες και παίζουμε στα μήντια"; Παίζουμε στα μήντια για να γίνουμε διάσημες;

Όπως και να έχει...έχει πλάκα αυτό το παιχνίδι...Its a game...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου