Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η Τάτι δεν βλέπει Αρβύλα κι ο Νίκος ζει μια φάση δημιουργική!Ποιόν χαρακτήρισε αστείο;



Ντυμένη στα ροζ,αν κι αποσαφήνισε πως δεν είναι χαριτωμένη ως προσωπικότητα (;) προφανώς για να μην συνδέσουν την χρωματική επιλογή του φορέματος με την προσωπικότητά της,η Τατιάνα στους Καραμέρο-Χαριτάτο εξομολογήθηκε:



1.Πως δεν βλέπει τους Ράδιο Αρβύλα!



2.Πως δεν συμφωνούσε ο Γιάννης Λάτσιος να γίνει κριτής αφού είναι διευθυντικό στέλεχος!



3.Πώς ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος διανύει την πιο δημιουργική του φάση με το site του αφού πλέον κανείς δεν του υποδεικνύει ή δεν χαράζει γραμμή όπως γινόταν πριν στις δουλειές του....Τώρα είναι ανεξάρτητος!



4. Για την δήλωσή της πως δεν χωρίζει με τον άντρα της είπε πως είχε ζητήσει να μην μπεί η σχετική ερώτηση αφού βασιζόταν σε φήμες αλλά τελικά δεν εισακούστηκε και δημοσιέυτηκε. Ανάπτυξε και μια σχετική θεωρία ότι η αναφορά σε φήμες είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνεται γιατί έτσι νομιμοποιούνται οι φήμες! Απόλυτα σωστή είναι η θέση αυτή αλλά η συγκεκριμένη πριν χρόνια έστηνε εκπομπές βασισμένες σε φήμες και φούμαρα! Με το ανάλογο κόστος:ναι μεν υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά ταυτόχρονα μηνύσεις,αγωγές καταγγελίες στο ΕΣΡ! Φαίνεται πως έμαθε...Ίσως γιατί τώρα εμπλέκουν την ίδια...



5. Είπε και για την Τζούλια. Εστίασε στότι δεν πρέπει να μιλάνε εκείνοι που παίζουν Τζούλια από το πρωί μέχρι το βράδυ...Για τους κριτικούς είπε πως κάνουν την δουλειά τους στην φόρμα που έχουν επιλέξει δηλαδή να ασχολούνται με την τηλεόραση και 2,3 φορές ανέφερε πως διαβάζει Τρωκτικό..Προφανώς για να μην την κρίνουν...Μόνο που απ ότι φαίνεται οι συγκεκριμένοι δεν χαμπαριάζουν από τέτοια δημοσιοσχετίστικα.

6. Για τον Θεοφάνους είπε πως είναι αστείος.Πιστεύει ότι είναι καταπιεσμένος!

Γενικώς έδειχνε να είχε μελετήσει το παραμικρό. Και το είχε μελετήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου