Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η Ρούλα έσωσε το "Greek idol" ! Η Σάσα,η Τζούλια,η Μίνα και το "Dancing with the stars".


Η διαφημισμένη κι αναμενόμενη επιστροφή της Ρούλας Καρομηλά στην τηλεόραση έγινε πραγματικότητα και τσίμπησε νουμεράκια στην AGB. Η"Ράδιο Αρβύλα" δεν έπαθε καμιά πανωλεθρία αντιθέτως καλά κρατήθηκε.

Στα γρήγορα:

- Αν κι αγχωμένη η Κορομηλά,η τηλεοπτική της εμπειρία φάνηκε. Αυτό το καταλάβαινες όταν άκουγες και δεν έβλεπες την εικόνα.

- Στιλιστικά δεν είδαμε και την καλύτερη εικόνα. Θα μπορούσε να είχε ντυθεί πιο μοντέρνα η Κορομήλα,ανάλογα με τον σωματότυπό της και να ήταν διαφορετικά χτενισμένη. Ένα πιο ανέμελο χτένισμα θα πρόσθετε θετικά στην όλη εικόνα της.

- Πολύ καλό το πλατώ συνηγορούσε στην καλύτερη διεξαγωγή του σόου κι "έγραφε".

- Η κριτική επιτροπή στους συνηθισμένους άνευρους τόνους.

-Ο Πέτρος Κωστόπουλος άνετος μεν τεκμηρίωνε την άποψή του δε που διαφοροποιούνταν από τα υπόλοιπα μέλη. Ωστόσο ο τόνος κι η χροιά της φωνής του δεν τον βοηθούν...

-Η μεγάλη διάρκεια του talent show ήταν κουραστική. Προφανώς ήταν κάτι αναγκαίο και για το show που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε πέρασμα στον κόσμο με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο και για το κανάλι.

- Η παρουσία του Γιάννη Πλούταρχου σίγουρα έδωσε πόντους στην εκπομπή μιας κι είναι ένας αγαπητός καλλιτέχνης . Ο ίδιος δεν φαινόταν ιδιαίτερα άνετος στο πλατώ. Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει αντιλαμβάνονται. Το πέρασμά του στο κοινό ήταν σωτήριο για τον ίδιο με τις γνωστές χειραψίες. Καλλιτεχνικά δεν αμφισβητείται

-Όλοι οι παρουσιαστές του Άλφα βρέθηκαν στο στούντιο είτε για να στηρίξουν την Ρούλα και το κανάλι είτε για να τιμήσουν την Κορομηλά. Σημασία έχει ότι παρευρέθηκαν.

Η Κρυάδα: Όταν η ρεπόρτερ του show βρέθηκε ανάμεσα στην Μενεγάκη κι άλλους παρουσιαστές του καναλιού. Η Ελένη αναρωτήθηκε ποιός είναι ο Ντούρος; (σσ Πανώ με το συγκεκριμένο όνομα βρίσκονταν στο ακριβώς πίσω διάζωμα από την θέση που καθόταν η Μενεγάκη και οι παρευρισκόμενοι φώναζαν:"Ντούρος, Ντούρος..."). Η ρεπόρτερ απευθυνόμενη προς την Μενεγάκη της είπε πως δεν έχει σχέση με τον Λούτσο. Η Ελένη δεν της έδωσε σημασία κι η Κορομηλά που βρισκόταν εκεί με το μικρόφωνο ανά χείρας δεν σχολίασε. Άστοχο,άκομψο και κρύο το σκηνικό αυτό.

Συμπέρασμα: Πολύ υλικό υπάρχει για τους "Ράδιο Αρβύλα", "Όλα","Αλ τσαντήρι". Το θέμα είναι αν θα παίξουν ή τι θα παίξουν.

Απορία: "Θυσιάστηκε" η Ρούλα Κορομηλά για το show? Ή θέλησε να δείξει πως η παλιά καραβάνα μετράει;
Όπως και να έχει από το μαραθώνιο show το κανάλι της Κάντζας κατάφερε στο σύνολο να είναι δεύτερο. Όλοι συζητούν την επιστροφή της Ρούλας. Με κεντρικό πρόσωπο την Ρούλα είδαμε το Greek idol και τους διαγωνιζόμενους


Το περιοδικό πάντως του φίλου του Πέτρου την έχει εξώφυλλο. Ο Κωστόπουλος σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή έλεγε τι ωραία που πέρασε και πως προτιμά να είναι εκεί από το να βρίσκεται σε πολιτικές συζητήσεις(;!). Η Μενεγάκη μίλησε για την Ρούλα κι είχε φιλοξενούμενους παίχτες του show που μέχρι χθές δεν γνωρίζαμε.




Προς το παρόν το show "Greek idol" διασώθηκε!




Ωστόσο η Σάσα πέρασε στο αυτόφωρο μετά από μήνυση της Τζούλιας!H Σάσα παρουσίαζε show σε μαγαζί κι έδωσε εντολή να μην παρευρεθεί η Τζούλια κι ο Μένιος. Μετά βρέθηκε στο τμήμα γιατί η Τζούλια αντέδρασε. Αυτό έλειπε. Η Μίνα αυτή που λέγεται πως έπιασαν ότι εκδίδεται υποστηρίζει πως δεν έχει σχέση με το μοντέλο που τσάκωσαν για βίζιτες, είναι άλλη...Ο Αλκαίος κάνει promo tour για την Eurovision κι η Πηγή Δεβετζή μιλά για την αποχώρησή της από το "Dancing with the stars" ενώ οι καταγγελίες για την Βελίκοβα και τους χορευτές της-ότι τους προωθεί στήνοντας αποτελέσματα-συνεχίζονται...



1 σχόλιο:

  1. to sxolio oti sto sunolo hr8e deutero dn isxuei...h roula koromhla th deutera sarwse ka8ws me terastia diafora htan prwth apo akrws antagwnistika programmata ta opoia aplws ekeinh thn hmera uphrxan....kai sugekrimena ta noumera hs diathrh8hkan ews t telos ths ekpobhs kai auto einai pli euxaristo kai kalo shmadi gia t telos..akoma kai sto diasthma 1 me 1.45 p htan fusiko o kosmos na exei kourastei dn epese katw apo 26 % pote!!! auth einai h alh8eia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή