Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ο Γιαννιάς η Teodora κι η Hadise!







Στα πρώτα Βαλκανικά Μουσικά Βραβεία που πραγματοποιήθηκαν στην Σόφια της Βουλγαρίας τραγούδησε ο Γιώργος Γιαννιάς! Ο δημοφιλής Έλληνας Καλλιτέχνης που πολλά τραγούδια του έχουν διασκευαστεί στην Βουλγαρία από διάσημους εκεί καλλιτέχνες, τραγούδησε στην σκηνή των Βαλκανικών Μουσικών Βραβείων μια διαφορετική εκδοχή της επιτυχίας του «Αυτό είναι έρωτας».
Στην πλατεία του Al. Batenberg σε μια σκηνή που παρέλασαν τα μεγαλύτερα αστέρια των Βαλκανίων ο Γιώργος Γιαννιάς τραγούδησε το «Αυτό είναι έρωτας» σε ντουέτο με την superstar εκεί Teodora (1η φωτό). Από τα Βαλκανικά Μουσικά Βραβεία η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Γιαννιάς ήταν οι μόνοι Έλληνες που τραγούδησαν επί σκηνής. Όσο για το backstage της βραδιάς ο Γιώργος Γιαννιάς συναντήθηκε με την Τουρκάλα Χαντισέ (2η φωτό), τον τραγουδιστή των Eurythmics DAVE STEWART, τα μέλη του συγκροτήματος Ackent και φυσικά την Άννα Βίσση.
Δες την εμφάνιση του Γιώργου Γιαννιά επί σκηνής στο
http://www.youtube.com/watch?v=mrrcM677Ic8
Μετά από αυτά, ο Γιαννιάς επέστρεψε στα πάτρια εδάφη κι είπε να πάρει μια γερή δόση από ελληνική διασκέδαση-του έλειψε φαίνεται. Πήρε την παρέα του και ξέδωδε στο Ποσειδώνιο.(3η φωτό)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου