Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ο PRINCE τα βάζει με το διαδίκτυο! "Για μένα τέλειωσε το internet"δηλώνει και λέει κι άλλα!


O “θρύλος” της ποπ –και άκρως εκκεντρικός- Prince, σε συνέντευξή του στην αγγλική εφημερίδα Daily Mirror απαξίωσε το διαδίκτυο κι όχι μόνο!
“To Internet τελείωσε οριστικά για μένα”, δήλωσε ο Prince, συνεχίζοντας “Δεν βλέπω κανένα λόγο για να δώσω τα νέα μου τραγούδια στο iTunes ή οπουδήποτε αλλού. Δεν με πληρώνουν προκαταβολικά γι’ αυτό και στη συνέχεια θυμώνουν όταν δεν το έχουν.”

H διαμάχη του Prince απέναντι στο διαδίκτυο ξεκίνησε το 2007, όταν ο τραγουδιστής εξεδήλωσε την πρόθεσή του να μηνύσει το YouTube, το eBay και το Pirate Bay για την οικειοποίηση της μουσικής τους από τους χρήστες τους. Απαγόρευσε σε τέτοια sites να χρησιμοποιούν τη μουσική τους, ενώ αρνήθηκε να συνεργαστεί με καθ’ όλα νόμιμα ηλεκτρονικά καταστήματα. Παράλληλα, έχει κλείσει και το επίσημο site του!
Ο Prince ακόμη δήλωσε “εχθρός” και των καταναλωτικών ηλεκτρονικών. “Όλοι αυτοί οι υπολογιστές και τα gadgets δεν είναι καλά πράγματα. Απλά γεμίζουν το κεφάλι σου με νούμερα κι αυτό μόνο καλό δεν μπορεί να είναι για σένα”…
Σε μια εποχή δικτυακής ανάπτυξης και που οι καλλιτέχνες ψάχνουν μοντέλα διανομής των τραγουδιών τους μέσω δικτύου με έννομο τρόπο ο εκκεντρικός καλλιτέχνης λέει τα παραπάνω.... Βέβαια είναι πάμπλουτος κι αυτό του δημιουργεί μεγάλη ασφάλεια...Εσύ, τί πιστεύεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου