Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Για τους λάτρεις της πίσω κίνησης!Όπισθεν και με φόρα !



Η Αμερικανική φίρμα ρούχων American Apparel, γνωστή για τις αμφιλεγόμενες και προκλητικές της διαφημίσεις – ζήτησε πριν από αρκετούς μήνες από τις επισκέπτριες της ιστοσελίδας της να στείλουν φωτογραφημένα τα οπίσθιά τους και μόνο ώστε να ανακηρυχθεί η νικήτρια! 
Για..πολλές εβδομάδες , οι 1.368 υποψήφιες συγκέντρωναν ψήφους, μέχρι την ανάδειξη της «Miss Kolos 2010». Όλες ήταν υπέροχες, αν και τα πρόσωπά τους δεν φάνηκαν ποτέ, καθότι οι διαγωνιζόμενες ακέφαλες ρίχτηκαν στη μάχη!
Πολλοί έσπευσαν να διαφωνήσουν με την επιλογή της δεσποινίδος στην κορυφή, διότι ο ανταγωνισμός ήτο σκληρός και η φωτογραφία της κομμάτι φλου. Παρά ταύτα οι αριθμοί μίλησαν…

Στο site της εταιρείας, πάντως, τα κλικ συνεχίζουν να πέφτουν βροχή, καθώς η παράθεση των “οπίσθιων” αποτελεσμάτων … δεν άφησε μάτι για μάτι ασυγκίνητο! Πραγματική «ελεγεία ερωτισμού», τέλος, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα σχόλια των ανδρών κάτω από κάθε φωτογραφία.Διάβασε περισσότερα και δες φωτό,εδώ:
http://24wro.blogspot.com/2010/09/blog-post_1629.html#ixzz10D7P0g5F
Bouru...Bouru...: Όπως καταλαβαίνεις με φόρα παρέθεσαν τις οπίσθιες προβολές τους !.."Χαράς ευαγγέλια" για τους λάτρεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου