Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ντροπή!


Αυτό το άγαλμα δεσπόζει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κορυδαλλό. Δυστυχώς, κάποιοι που χειρίζονται σπρέι, το κατάντησαν ,έτσι!
Το άγαλμα κι ο γύρω χώρος δηλαδή η βάση του αγάλματος και όλα τα σκαλοπάτια που οδηγούν σε αυτό έχουν ακατάσχετες χρωματιστές γραμμές! Όπως βλέπεις στην βάση του έχει γραφτεί η λέξη "Κορυδαλλός". Αν πλησιάσεις και θελήσεις να διαβάσεις τα ανάγλυφα γράμματα ώστε να πληροφορηθείς για το άγαλμα δεν θα το καταφέρεις γιατί τα χρώματα τα καλύπτουν ! Αν προσέξεις καλά - η λήψη τραβήχτηκε βράδυ- θα παρατηρήσεις πως το κεφάλι του αγάλματος ,έχει αποκτήσει κίτρινα μαλλιά! Το Θέαμα προκαλεί λύπη,οργή,ντροπή. Άγνωστο πόσο καιρό είναι έτσι, το άγαλμα κι ο περίχωρος!
 Οι υπεύθυνοι του Δήμου θα πρέπει να  καθαρίσουν τις χρωματιστές "μουντζαλιές" και να προνοήσουν!...

3 σχόλια:

  1. Αναδημοσιεύω. Φυσικά αυτό υπάρχει εκεί περίπου πέντε χρόνια. Θα έχει πολύ πλάκα να βγούνε τώρα με τα σφουγκαρόπανα και να κάνουνε πάρτυ καθαριότητας λόγω δημοτικών εκλογών. Αφού όλες οι λειτουργίες του Δήμου έχουν ξεχαρβαλωθεί ρε παιδιά. Πρέπει να φύγουν επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέθηκα εκεί κι ειλικρινά στενοχωρήθηκα βλέποντας μπογιατισμένο το άγαλμα και τα περίχωρα!
    Ντροπή! Αν πράγματι είναι τόσο καιρό όσο λες,τι να πώ; Ντροπή! Απαράδεκτο θέαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος. Για να δούμε εν όψει δημοτικών εκλογών θα καθαρίσουν; Θα πρέπει να καθαρίζουν έτσι κι αλλιώς και να μην περιμένουν τις εκλογές. Να βάζετε τέτοια θέματα να βλέπουμε την κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή