Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Bouru...Bouroλόγιο (is back) Νο5: TV2010: Γύρω,γύρω όλοι και στη μέση η Ελένη! Η Λαμπίρη ελάλησε και μας λάλησε! Κι άλλα τηλεοπτικά...



Άρχισαν τα όργανα κι ο τηλεοπτικός ρυθμός των ανθρώπων της ΤουΒου (TV) ανευ συμμετρίας ερίζει και θερίζει..

- Η Τατιάνα προετοιμάζεται για την νέα της εκπομπή με προσκεκλημένους τον mr και mrs Kourkoulis! Ωστόσο λέει πως έκλαψε πολύ το καλοκαίρι, έπαθε κατάθλιψη (;) που αναπάντεχα κόπηκε η εκπομπή της από τον Ant1 αλλά αισθάνεται δυνατή στην νέα της τηλεοπτική στέγη.
Τί θα πάθαινε  άραγε αν έμεινε εκτός τηλεόρασης αρκετό καιρό; Πωπωωωω....

- Η Κορομηλά φιλήθηκε με την Μενεγάκη σε πρόσφατη εξωκαναλική συνάντηση!
- Οι μεσημεριανούδες προμηνύουν το ...τηλεοπτικό τέλος της Ελένης.
 Κι ενώ εκείνες κάνουν δυσοίωνες προβλέψεις, η Μενεγάκη στέλνει εξώδικα στο "Σταρ" γιατί έδειξαν τα πρόσωπα των παιδιών της σε έξοδό της, μαζί τους ,στην παιδική χαρά. Εκεί ,ήταν κι ο Ματέο. Για τον τελευταίο φημολογείται πως θα συμμετέχει στον "Καφέ".
Η Ελένη δεν λέει κουβέντα γι αυτό και τα περιοδικά φιλοξενούν φωτογραφίες της, μόνη της και μετα του συνοδού της.
- Η Μελέτη που την φωνάζουν "Νταλίκα" οι συνεργάτες της εξακολουθεί να λέει για την Μενεγάκη (τότε που την αντικατέστησε...)και να κάνει συζητήσεις για εκείνη στην εκπομπή της...
Ναι, ναι...η Μενεγακειάδα καλά κρατεί!

- Η Τσιμτσιλή για κάποιους λόγους μιλά για την Βάσια Λόη. Τα γνωστά ! Πως δεν είναι φίλες και πως η Σκορδά επιθυμούσε αυτή να είναι η παρουσιάστρια της πρώην εκπομπής της κλπ,κλπ.
- Η Δρούτσα κουμπάρα της Λόη και πρώην συνεργάτιδα δήλωσε πως η Βάσια πλήρωνε από την τσέπη της, τους στιλίστες της ενώ διαδίδεται πως η Λόη μάλλον θα συμμετέχει στο "Dancing with a star".
- Η Σκορδά με τον Λιάγκα βρήκαν αρχισυντάκτη!
- Ο Σρόιτερ θέλει να κάνει παιδί με την Αιγινίτη (την γυναίκα του).
- Ο Λάμπρου μιλάει για την στενοχώρια του που η σύζυγός του έχασε το έμβρυο...
- Ο Μικρούτσικος είναι σε διένεξη με την πρώην φίλη του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου και τον πρώην σύζυγό της για χρηματικούς λόγους.
- Η Γκαγκάκη ενημερώνει για τους Καραμέρο-Χαριτάτο και τους λειπούς του καναλιού, στο Μαρούσι.
- Ο Χαριτάτος υμνεί τον Αρναούτογλου και χαίρεται να τον συγκρίνουν μαζί του. Ο Αρναούτογλου θα κάνει (επιτέλους )εκπομπή ενώ πλανάται η απορία: "είναι ξανά με την Μπουλέ";
- Η Λαμπίρη μας λέει πως δεν έχει φίλους από την τηλεόραση (προφανώς εξαιρείται ο Θοδωρής Ρακιτζής) και κατακεραυνώνει δηλώνοντας:
“Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ. Οπότε  δίνω τον τίτλο στην Τατιάνα γιατί τον υποστηρίζει πολύ καλά. Εγώ είμαι Super Star μόνο και μου φτάνει!”

Αμάν!
- Οι ...ΑΜΑΝ επιστρέφουν....Τα έχει ο Κανάκης με την Μουστάκα;



Όλα γύρω τους γυρίζουν κι όλα τα ίδια μένουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου