Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Οι Μέλισσες στο "4711"

«4711».Δεν πρόκειται για κωδικό αριθμό αλλά για την πιο live μουσική σκηνή στο Κολωνάκι!
Προσεγμένη αισθητική, bohemian chic αισθήσεις, design επιμελημένο από τον Αντώνη Καλογρίδη, ήχος τελευταίας τεχνολογίας, επιλεγμένες ετικέτες ποτών και τα πιο περιζήτητα γκρουπ της πόλης, συνθέτουν το νέο live χώρο «4711», που μόνο τυχαίος δεν είναι.
Από Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, από τις 11.00 μ.μ. η μπάντα του «4711» θα  παρασύρει με τα ροκ, ποπ ελληνικά ,ξένα τραγούδια και διασκευές τους, σε ένα «Live Band with Dj Set», ενώ τις Κυριακές από τις 9.00 μ.μ. την τιμητική του θα έχει το ελληνικό τραγούδι σε ένα «Λαϊκό Προσκύνημα» δίχως τέλος.
Οι Τετάρτες ανήκουν στους guest καλεσμένους.
Την αρχή θα κάνουν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου οι «Μέλισσες», μια μπάντα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού όπου πάει τα «σπάει», τόσο με τα δικά τους τραγούδια -«Επικίνδυνα φιλιά», «Κρυφά», «Μυστικό» - όσο και με διασκευές, εκτοξεύοντας το κέφι με τον ξέφρενο  ρυθμό τους.
Στη συνέχεια, την επόμενη Τετάρτη, θα ακολουθήσει ο Γιώργος Σαμπάνης, από τους δημοφιλής ποπ νέους τραγουδιστές μας με εκατομμύρια «χτυπήματα» στο youtube, που θα μας ταξιδέψει «Στων ματιών σου το γκρίζο» πριν μας πει «Σε αφήνω στον επόμενο» και μας αφήσει πλέον «Χαράματα».

Τη σκυτάλη θα πάρουν τα καλύτερα νεανικά γκρουπ για να επαληθεύσουν τις προσδοκίες όσων πιστεύουν ότι το «4711» θα εξελιχθεί στο πιο live στέκι του Κολωνακίου.
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου