Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Νυχτοπερπατήματα με δόσεις έρωτα κι άλλα...

Ερωτευμένος Αντώνης...
Είναι , το δείχνει και το λέει. Γιατί να το κρύψει άλλωστε; Αλλά στον Κωστόπουλο δεν είπε πότε θα παντρευτεί. Το κουνέλι αλά Πώλ (έλα που δεν θυμάσαι το χταπόδι -τον Πωλ- που έδειχνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποιά ποδοσφαιρική ομάδα θα κερδίσει) έδειξε πως ο Ρέμος θα προηγηθεί του Αρναούτογλου! Δηλαδή θα νυμφευτεί πρώτος. Τι καλά! Σε μια έξοδό του λοιπόν χωρίς την Υβόννη διασκέδασε στο Boutique. Στην φωτό με τον Σωτήρη Σωτηρίου, διοργανωτή των Angels parties.


New love...
...Ουάου... Σοφία Πασχάλη, Ηλίας Βρεττός. Έτσι λέγεται...πως την δάγκωσαν την λαμαρίνα αν και στον φακό φαίνεται να νιώθουν άβολα. Τα δυό τους πήγαν σε πάρτυ στο Rich.
Beautiful love...
για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Τζίμυ Σταθακωστόπουλο. Το ζευγάρι διασκέδασε στο Boutique.


Χέρια ψηλά,ψηλά...
Master Tempo στα πλατώ...Απλά εξαιρετικοί στην πίστα του Posidonio. O Καλλίδης που σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας, τους θαύμασε από κοντά και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Στην παρέα κι ο κ. Καρράς.

Απτόητος...
ο Πάνος Κιάμος χαρίζει κέφι στο Posidonio και παραχωρεί το μικρόφωνο. Εδώ με τον Γιώργο Δασκουλίδη.


Κάτι ψήνεται...
Μεταξύ της Ελίνας Μπεκάκου από το Big Brother και τον Μιχάλη από το Big Brother ,επίσης. Το ενσταντανέ από το Caramela όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης (Σε,σε,σε....και μην κάνεις πως δεν θυμάσαι τον Γιώργο να λέει με ρυθμό:Σε, σε, σε....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου