Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Πού θα εμφανιστούν οι "Professional Sinnerz" ;

Οι «Professional Sinnerz» δημιουργήθηκαν από τον Αδάμαντα (Γιάννη Στεργίου) και τον Tyler (Σάββα Κουτσίδη) το 2002. Για δυο χρόνια κυκλοφορούσαν τα κομμάτια τους χέρι με χέρι, ενώ ένα χρόνο αργότερα γύρισαν το video clip για το τραγούδι τους "Tru Masta". Ταυτόχρονα ήταν έτοιμο το πρώτο τους underground άλμπουμ "Enter Purgatory" που μαζί με το βίντεο "Pro-The Anthem" κυκλοφόρησαν αποκλειστικά στο Internet.


Το 2006 ξεκίνησε, με το "Positive Evolution" το οποίο μπήκε στη συλλογή "Positive Vibration" από την Zoltan Tribe, μαζί με άλλους καλλιτέχνες και τo 2007 ετοίμασαν το άλμπουμ "Nothing Is A Coincidence". Το καλοκαίρι του 2008 ξεκίνησε η συνεργασία τους με το Family the label των Goin’ Through.

Το Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με το Family, το digital single "Όταν σ’είχα πρωτοδεί".

Σε λιγότερο από 5 μήνες το τραγούδι τους ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια views στο Youtube, μονοπώλησε τις πρώτες θέσεις του Mtv Hitlist και του top ten του MadTV, έφερε τους PRO στη σκηνή των Mad Awards, όπως επίσης κατάφεραν να κερδίζουν και μια υποψηφιότητα στα MTV Europe Music Awards ‘09, στην κατηγορία Greek Act!

Στα τέλη του Οκτώβρη κυκλοφόρησε  η πρώτη ολοκληρωμένη τους δισκογραφική δουλειά μέσα από το Family The Label και τη Universal Music. Το νέο τους album με τίτλο “Amazing” είναι ένα καλειδοσκόπιο από hip hop, electro, punk, alternative και funk ήχους που συγκεντρώνει πολλές κι άπαικτες συνεργασίες, Moka Only, Arsonists, Symmetry, Prophet of Noise, NiVo, Dear Darkstar, Αλχημιστής, Κόμης Χ. Το cd περιέχει εκτός από τη μεγάλη επιτυχία τους “Όταν σε είχα πρωτοδεί” άλλα 14 ολοκαίνουργια tracks (Θα’ρθω να σε βρω, Πες ότι θες).
Από τη πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του το album έγινε χρυσό.

Οι Professional Sinnerz έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα και σε διάφορα events, ενώ έχουν ανοίξει συναυλίες παγκοσμίως γνωστών groups όπως οι Tokio Hotel, Akon, Beyonce, GZA (Wu-Tang Clan), Swollen Members (Canada), Freestyle of the Arsonists (New York), Dos Noun (Philadelphia), κ.α.

Την Πέμπτη θα εμφανιστούν στο "4711" στο Κολωνάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου