Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση του Ελληνικού πρωταθλήματος 2010-11 στο γήπεδο Καραϊσκάκη!




Μια μοναδική φιέστα στο στάδιο Καραϊσκάκη!


Το news24 έχει κατά αποκλειστικότητα το δελτίο τύπου που συν ετάχθη μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα στο στάδιο Καραισκάκη!
Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πραγματοποίησαν την αποκριάτικη εκδήλωσή τους στο γήπεδο Καραΐσκάκη στο Φάληρο. Στην αποκριάτικη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε ρόλο πράσινων και κόκκινων καρναβαλιστών, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκης, σκάουτερς από την Ιντερ τη Μάντσεστερ, τη Γιουναιτεντ Μάντσεστερ σίτι και άλλες ξένες αντιπροσωπείες και πλήθος κόσμου καθώς και γνωστοί καρνάβαλοι της πολιτικής και δημοσιογραφίας και φυσικά παρατρεχάμενοι μικροί καρναβαλιστές του αθλητισμού.

Η εκδήλωση άνοιξε με εναρκτήριο σφύριγμα από έναν εκ των τριών βασιλιάδων του καρναβαλιού αφού πρώτα χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους καρναβαλιστές ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με το News24 αναφέρθηκε στο πιλοτικό πρόγραμμα διαιτησίας που θα εφάρμοζε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σε όλο τον Κόσμο με βάση το οποίο:
1)Οποτεδήποτε μπάλα έλθει σε επαφή με χέρι κόκκινου καρναβαλιστή εντός της περιοχής δεν τίθεται θέμα καταλογισμού εσχάτης των ποινών
2)Για να μετρήσει γκολ για τους μικρούς πράσινους καρναβαλιστές κατά το χρονικό διάστημα από το 80 μέχρι και το 83 λεπτό θα πρέπει ο πράσινος καρναβαλιστής να καλύπτεται από τουλάχιστον 4 κόκκινους καρναβαλιστές
3)Μετά το 90 αποκτά ασυλία καταλογισμού Offside ένας κόκκινος καρναβαλιστής
Συντονιστής έχων το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης ήταν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος ήταν και αυτός που οργάνωσε την εκδήλωση.
Η όλη εκδήλωση όπως μετέδωσε το news24 και δη το πιλοτικό πρόγραμμα διαιτησίας πήραν άριστα
Κατόπιν ακολούθησαν διάφορα events με κλόουν που μπούκαραν από τις εξέδρες του γηπέδου στον αγωνιστικό χώρο οι οποίοι και βρισκόταν στην εκδήλωση, διαγωνισμοί μπουκέτου κλωτσιάς και δηλώσεων.
Επίσης υπήρχε πολύ παρασκήνιο.
Το ραντεβού δόθηκε για την επόμενη χρονιά το Φλεβάρη ανάλογα την κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος! Πιθανότατα με μια απώλεια αυτή του Τζιμπρίλ Σισσέ


http://news24gr.blogspot.com/2011/02/2010-11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου