Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η Tina Charles (ναι, η Disco-Diva) μιλάει για τον Aris Tomas! Κι ο Τόμας διασκευάζει τραγούδι της!


Διασκεύασε το "I love to love"

Η Disco-Diva μιλά για τον Άρη Τόμας.




Τα 70s, 80s είναι της μόδας!
Ο Πλούταρχος επανεκτέλεσε με τον Al Bano την επιτυχία του δεύτερου ,"Felicita", στα clubs γίνονται πιο έντονα τα flashbacks στην συγκεκριμένη εποχή, το Chart Show του Άλφα channel έκανε αφιέρωμα στα 80s!(Και στα 70ς , θα συμπληρώσω μιας είχαν πολλά κομμάτια από τότε).
WOW!
 Τα διαχρονικά κομμάτια εκείνων των δεκαετιών παίζονται και ξαναπαίζονται και διασκευάζονται από καλλιτέχνες που σέβονται τον εαυτό τους ( Eminem, Rihanna, Beyonce...κι άλλους πολλούς).
Δια ταύτα: Κάποια τραγούδια υπάρχουν εις το διηνεκές.
Ένα από αυτά είναι και το "I love to love" της Tina Charles.




Αυτό το κομμάτι που θεωρείται ύμνος της disco ,ηχογραφήθηκε το 1976 ,γνώρισε παγκόσμια επιτυχία κι η Tina Charles έγινε μια Disco-Diva!
Ο Άρης Τόμας πιάνοντας το πνεύμα της εποχής λίγο νωρίτερα από κάποιους άλλους , το 2009 , διασκεύασε αυτό το Mega Hit!

Κι επειδή κάποια πράγματα αποκρύπτονται  ή δεν προβάλλονται (?) από τούτην την ShowBiz (για την ελληνική ο λόγος), ήρθε η ώρα να μάθεις και να ακούσεις βρε παιδί μου!

Άκου λοιπόν το "I love to love " στην νέα εκτέλεσή του από τον Τόμας που περιέχει κι ελληνικό στίχο κι άκου την ίδια την Tina Charles να μιλά για τον Άρη που λέει ότι κάνει φανταστικό rapping και τον βρίσκει καταπληκτικό.




By the way, ο Τόμας την Παρασκευή (11 του μηνός) θα κάνει μια live εμφάνιση στο  Matrix club (Γεωργίου Παπανδρέου 37 - Ζωγράφου.Eίσοδος ελεύθερη.Έναρξη 23:00). Be there!
And the beat goes on...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου