Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο Στράτος τραγουδά κι αυτοσχεδιάζει!



Ο Στράτος Τζώρτζογλου στη σκηνή του bar-restaurant «Doors» στο Κολωνάκι .
 Άλλοτε τραγουδώντας, άλλοτε παίζοντας και άλλοτε προσκαλώντας «Ταλέντα έτοιμα για όλα» σε μια ιδιότυπη παράσταση που οι ενδιαφερόμενοι δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους στο τραγούδι, στο χορό, αλλά και στα νεύρα των θεατών.
Μαζί του ο μαέστρος Δημήτρης Δημόπουλος, ο Χρήστος Σεβαστός, η Αναστασία Κοντού και ο Γιώργος Τένορμαν, ακολουθούν το ένστικτο της βραδιάς και της καρδιάς τους.
Το πρόγραμμα που θα μπορούσε να λέγεται και ο «Αυτοσχεδιασμός σε όλο του μεγαλείο» τονώνεται κάθε βράδυ από ηχηρές ενέσεις της σόου μπιζ που κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους τραγουδώντας με τον κόσμο γνωστές επιτυχίες τους. Ο Αντύπας, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο Μάριος Στρόφαλης, ο Μιχάλης Κακέπης, η Λία Βίσση, ο Βασίλης Γισδάκης, ο Γιώργος Σαλαμπάσης, ο Μιχάλης Μητρούσης, ο Νεκτάριος Σφυράκης, η Αναστασία Ζαννή, η Όλγα Πατέλη και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες του λαϊκού και του έντεχνου παντρεύονται σε ένα πρόγραμμα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, αλλά κυρίως δίχως κανείς να γνωρίζει που θα οδηγήσει η νύχτα.
Απρόβλεπτος και διαφορετικός κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ ο Στράτος Τζώρτζογλου, χωρίς - στην κυριολεξία - να ξέρει τι θα του ξημερώσει, τραγουδάει με τον κόσμο και μοιράζεται μαζί του όνειρα και αναζητήσεις από την Καμπάλα μέχρι τη Μύκονο.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου