Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η Άντζελα Παντελή στο πρωτάθλημα χορού σε στύλο στη Ν.Υόρκη!Η Αντζελα Παντελή, η μοναδική ελληνίδα dj που έχει καταφέρει να ‘εισβάλει’ στην κλαμπ σκηνή της Βόρειας Αμερικής (και όχι μόνο) παίζοντας σε γνωστά κλαμπ σε Miami, New York, California, Boston, Chicago κοκ, σε celebrity parties (όπως του γνωστού ράπερ Ice T και της συζύγου του Coco)  αυτή τη φορά θα κάνει την guest εμφάνισή της και στο 2nd Annual American Pole Fitness Championships!
Πρόκειται για το επίσημο πρωτάθλημα χορού σε στύλο που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου στο Manhattan Center στη Νέα Υόρκη όπου θα διαγωνιστούν οι σπουδαιότερες αθλήτριες του Pole Fitness. Το event με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, αποτελεί πόλο έλξης για τους Vips και celebrities από τις ΗΠΑ και θα έχει πλήρη κάλυψη από τα Media. 
Η Άντζελα Παντελή ασχολείται ερασιτεχνικά με το pole fitness και δεν θα μπορούσε να μην παραβρεθεί σε αυτή την συναρπαστική αθλητική συνάντηση και με χαρά δέχθηκε την πρόταση των διοργανωτών να συμμετάσχει παίζοντας μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου