Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

VIDEO: Γκλέτσος VS Χειμάρα...Τον ξαναλέει "Καραγκιόζη"


Όλα έγιναν κατά την συνεδρίαση για την διαχείριση του ΕΣΠΑ.
Τα πνεύματα  οξύνθηκαν."Κανένα σεβασμό. Καταστρέψατε την Ελλάδα" φώναζε ο Απόστολος.
 Ο Γκλέτσος- Δήμαρχος Στυλίδας-  μεταξύ άλλων αποκάλεσε τον πρώην Νομάρχη Θανάση Χειμάρα "καραγκιόζη". Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Μετά το επεισόδιο έγιναν κι οι παρακάτω δηλώσεις:

Χειμάρας: " Όταν ένας άνθρωπος σε χειροκροτεί πρώτα γι αυτά που λες και στην συνέχεια επειδή δεν έχει ενημέρωση για μια άλλη μελέτη, του ζητάς να του εξηγήσει ο αρμόδιος , δεν δέχεται κι αρχίζει να βρίζει , δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο..".

Γκλέτσος: " Από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα όποιος ήταν υπουργός, υφυπουργός, νομάρχης...έχει μερίδιο ευθύνης γι αυτό που είμαστε σήμερα. Δεν κάνουμε πλάκα. Αυτήν την στιγμή υπάρχουμε, δεν υπάρχουμε. Υπάρχει η Ελλάδα και δεν υπάρχει. Δεν είναι δελτίο ειδήσεων των 8, αυτό που λέω . Είναι η αλήθεια. Όσοι γνωρίζουν 2 πράγματα παραπάνω, ξέρουν σε τι κατάσταση είμαστε. Γι αυτό περιμένουμε το ΕΣΠΑ. Δεν υπάρχει πλουτοπαραγωγική πηγή άλλη για την Ελλάδα παρά μόνο το ΕΣΠΑ. Κι ερχόμαστε εδώ κι ακούω τον κ. Χειμάρα να λέει ότι υπάρχει η τάδε μελέτη, η δείνα μελέτη...Ίσως νόμιζε ότι θα με πιάσει αδιάβαστο.  Δεν ήμουν διότι έχω πάει για τις συγκεκριμένες μελέτες στο υπουργείο Ναυτιλίας - έχουμε τρέξει όλοι μαζί- και μας είπαν πως δεν είναι μελέτες αλλά κουρελόχαρτα και μας τα πέταξαν στα μούτρα. Είναι οι μελέτες του κ. Χειμάρα. Τα λέω αυτά , τα οποία είναι αλήθεια και τον προκαλώ όποτε θέλει. Με προσβάλλει λέγοντάς μου κάτι για το θέατρο. Τον είπα "καραγκιόζη" και το ξαναλέω. Διότι η Ελλάδα από κάτι τέτοιους , έφτασε εδώ που έφτασε."

Δες το VIDEO με κάποιες λεπτομέρειες













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου