Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Eίναι μοντάζ!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΕΤ, με αφορμή τον παραποιημένου τίτλο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, που όπως υποστηρίζει η διεύθυνση της κρατικής τηλεόρασης έγινε σκόπιμα για να παραποιήσει την πραγματικότητα. Η εικόνα που αναδημοσιεύσαμε και εμείς απο άλλο blog, είναι παραποιημένη σκοπίμως σύμφωνα με την....
κρατική τηλεόραση.. Να ενημερώσουμε και εμείς απο πλευράς μας, ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση ούτε σκοπιμότητα να αμαυρώσουμε το δελτίο της ΝΕΤ, απλά σχολιάσαμε την εικόνα που βρήκαμε στο διαδίκτυο όπως όλος ο κόσμος.. Γιατί και εμείς θύματα καλού photoshop πέσαμε!!  Και Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του σταθμού "Μια πρωτοφανή αθλιότητα σε βάρος της ΕΡΤ, διέπραξαν σήμερα «άγνωστοι», που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ιστοτόπων δικτύωσης (blogs), παραποιώντας με δόλιο τρόπο - μέσω φωτομοντάζ - τίτλο του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ (Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011) στις 21:00», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που συνεχίζει:


«Η αήθης αυτή ενέργεια, που έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, φανερώνει το ποιόν των συγκεκριμένων ανθρώπων και το πώς αντιλαμβάνονται τις αρχές της Ελευθερίας του Τύπου, της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας και της Δημοκρατίας».


Η ΕΡΤ Α.Ε. δηλώνει ότι θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθούν και να λογοδοτήσουν, όπως υπογραμμίζει, «οι υπεύθυνοι αυτής της απάτης σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, με τη δουλειά των οποίων δεν μπορεί να παίζει κανείς». Εξάλλου, σημειώνει, «για κάθε κακόπιστο, και αυτό το δελτίο Ειδήσεων έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στον κεντρικό ιστότοπο της ΕΡΤ www.ert.gr ».


Αγωγή και μήνυση θα καταθέσουν ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. Λάμπης Ταγματάρχης, ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης Βασίλης Μπίτσης, ο Διευθυντής Ειδήσεων κ. Γιώργος Κογιάννης και η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ Έλλη Στάη.

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/10/blog-post_7039.html#ixzz1c1PMKaMU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου