Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πανικός με Panic Records και Ρυθμό!



Στο ασφυκτικά γεμάτο Dream City , ο Μηδενιστής, η Demy, o Dj Kas και ο OGE, με guests την Αντιγόνη Ψυχράμη, την Ήβη Αδάμου και τον TNS, ενθουσίασαν  τον κόσμο με τις επιτυχίες τους, σε ένα πρόγραμμα που έκλεψε τις εντυπώσεις.











Ο Μηδενιστής και η Demy, με τη «Ζωγραφιά», το τραγούδι που αγαπήθηκε και εκτοξεύθηκε στα charts, έκαναν το κοινό να τραγουδά δυνατά! Το «Χαμογέλα», το νέο hot single του OGE με την Αντιγόνη Ψυχράμη, ανέβασε τους ρυθμούς!

Και φυσικά οι πρωτοπόροι της ελληνικής dance σκηνής, PLAYMEN, ανέβηκαν στα decks και τους ξεσήκωσαν όλους με dance hits και το «Out of my head», την καλύτερη διεθνή συνεργασία της χρονιάς, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Περισσότερα από 1500 άτομα-μεταξύ των οποίων ο Κώστας Μαρτάκης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Κώστας Καπετανίδης, ο Κώστας Σόμμερ, η Χριστίνα Σάλτη, ο Ησαΐας Ματιαμπα, ο Πέτρος Μπουσουλοπουλος- πλημύρισαν το Dream City και έμειναν να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες της Panik Records.
Μια  βραδιά με πολύ μουσική, εκπλήξεις, guests και λαμπερούς καλεσμένους με την  εγγυημένη σύμπραξη του Ρυθμού 949 θα μείνει σε όλους αξέχαστη!
Κάθε Τετάρτη ο Ρυθμός 949 φροντίζει για την καλή σας διάθεση με ξεχωριστά και μοναδικά events! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου