Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Α. Σρόιτερ: Στα πλοκάμια μιας φήμης!


Τελευταία ακούστηκε, ειπώθηκε μπορεί και να γράφτηκε πως ο παρουσιαστής ειδήσεων χόρευε ζεϊμπέκικο στο μαγαζί που εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου. Τι απάντησε  ο ίδιος όμως μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook; Και τι είπε ο μετρ του μαγαζιού σε περιοδικό;

Έγραψε ο Σρόιτερ:

“Λένε πως όταν απαντάς στη βλακεία, της δίνεις αξία. Επειδή όμως η βλακεία ανακυκλώνεται δύο μέρες τώρα τώρα, ας ξεκαθαρίσω ότι δεν βρέθηκα ποτέ σε πίστα να χορεύω ζεϊμπέκικο. Επίσης για να προλάβω τους μελλοντικούς φαντασιόπληκτους, δεν ασχολούμαι με τον χορό της κοιλιάς, δεν παίζω κρυφά τα βράδια σε κάποιο συγκρότημα και δεν πατάω κάρβουνα. Τέλος αν κάποιος σκεφτεί και γράψει ότι με είδε ντυμένο νίντζα να κάνω παρέλαση στο καρναβάλι της Πάτρας, πάλι δεν θα είμαι εγώ, γιατί λέω φέτος να ντυθώ batman. Καλά μυαλά!”

Σύμφωνα με το περιοδικό “People” που επικοινώνησε με τον μετρ του νυχτερινού κέντρου που τραγουδάει η Άντζελα Δημητρίου, εκείνος είπε: “Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιοι έχουν επισκεφθεί το μαγαζί, το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι δεν έχω δει ποτέ προσωπικά τον Αντώνη Σρόιτερ στο Εμπατή, ούτε την περσινή ούτε την φετινή σεζόν. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε, γιατί δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε τέτοια παιχνίδια δημοσιότητας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου