Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Πάνος Κιάμος: "Αν με καλούσε ο Μ. Θεοδωράκης δεν θα είχα πρόβλημα..."

Ο τραγουδιστής που έχει εξελιχθεί σε «φαινόμενο» στη νυχτερινή διασκέδαση  γεμίζοντας μαγαζιά και έχοντας μερικά από τα εμπορικότερα CDs της δισκογραφίας,



 μιλάει για όσα έμαθε στην πορεία του, για την οικογένειά του και τους προβληματισμούς του, στο περιοδικό "people".


Προσβάλλεσαι αν σου πουν ότι κάνεις «φτηνά σουξέ» ή «τραγούδια της μιας σεζόν που δεν αντέχουν στον χρόνο»;
Το αν είναι «εύκολο» ή «φτηνό» ένα τραγούδι το κρίνει ο κόσμος, και εμένα αυτός είναι που με αφορά. Άλλωστε, το κριτήριο του κόσμου είναι αλάθητο – κι αυτό φαίνεται στην πορεία του χρόνου. Αν πεις κάτι φτηνό, ο κόσμος μπορεί να σου το συγχωρέσει μία φορά, αλλά αν δεν κάνεις και κάτι που να είναι αντίβαρο και μείνεις μόνο σε αυτό, τότε το κοινό θα σε «ανταμείψει» ανάλογα. Είναι πολλά τα επτά χρόνια που δουλεύω για να λέω μόνο «φτηνά» πράγματα.

Αν σε καλούσε ο Μίκης Θεοδωράκης σε μία από τις συναυλίες του, θα τολμούσες να συμμετάσχεις;
Από τη στιγμή που θα με καλούσε ο κύριος Θεοδωράκης, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έλεγα κάτι που να με αντιπροσώπευε.

Ο ερχομός του τρίτου παιδιού, πριν από 40 περίπου μέρες, έχει αλλάξει πια και τη σχέση σου με τη σύζυγό σου;
Όπως και να το κάνεις, όταν μέσα στο σπίτι υπάρχουν τρία παιδιά, προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά. Τα παιδιά μας–η κόρη μας, Λιάνα, που είναι 3,5, χρόνων, ο γιος μας, Βασίλης, που είναι 16 μηνών, και ο Κωνσταντίνος, που είναι 40 ημερών– μας δίνουν πολύ μεγάλες χαρές, κι έτσι μόνο θετικά αντιμετωπίζουμε και εμείς τη σχέση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου