Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Εορταστικό τετραήμερο!


Εορταστικό 4ημερο Καθαράς Δευτέρας, 25-28/2/2012, πραγματοποιεί ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, για τα μέλη και τους φίλους του, στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών του δράσεων για την Αναβάθμιση της Ποιότητας Ζωής των Πολιτών,

 στο Πολυτελές Ξενοδοχείο HOTEL STEFANIA HOLIDAY RESORT, στην Αμάρυνθο Εύβοιας.     
      Στο φιλόξενο ξενοδοχείο «STEFANIA HOLIDAY RESORT», οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα, να συμμετέχουν στο αποκριάτικο party κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός καλύτερου μασκαρά ενώ θα παρακολουθήσουν και το Καρναβάλι της Αμαρύνθου.
Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης τόνισε πως στόχος του Ομίλου είναι, να δώσει την ευκαιρία σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους να γιορτάσουν το 4ημερο της Καθαράς Δευτέρας σε προσιτές τιμές ! 
       Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ομίλου UNESCO Πειραιά (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1-Νίκαια) , στα τηλέφωνα 210-4179797, 210-4110678 και 210-4132273. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου