Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣO Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων μέσα από συνεχείς και ουσιαστικές κινήσεις, προσπαθεί να βρεθεί κοντά και να στηρίξει τους συμπολίτες μας, που υποφέρουν από την τεράστια οικονομική κρίση, που ολοένα αυξάνεται. Προωθεί ένα πρόγραμμα που μπορεί να ανταποκρίνεται στα καθημερινά προβλήματα, από τα οποία βάλλονται οι πολίτες, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης.
    
Σε συνεργασία με τον Κρίκο Ζωής, και στα πλαίσια των ανθρωπιστικών δράσεων του, θα μοιράσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 100 και πλέον άπορες οικογένειες της Νίκαιας και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά . Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00-15.00μ.μ.στα νέα γραφεία του Ομίλου, στη διεύθυνση Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1, Νίκαια- Περιβολάκι.
  Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και η Πρόεδρος του ΚΡΙΚΟΥ ΖΩΗΣ κ. Μαίρη Σταθάκη, τόνισαν «Δυστυχώς, έχουμε φτάσει πια στο σημείο, για μια μεγάλη μερίδα πολιτών, τα βασικά αγαθά να θεωρούνται πλέον πολυτέλεια, καθώς οι άνεργοι αυξάνονται και οι μισθοί περικόβονται με δραματικούς ρυθμούς.  Με σημαντικές και συντονισμένες πρωτοβουλίες, σε τακτά χρονικά διαστήματα, επιδιώκουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να βοηθάμε τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους. Οι δράσεις μας αυτές, είναι μια ένδειξη αλληλεγγύης, προς όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου