Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Οι εντυπωσιακές βραδιές στο Posidonio με Κιάμο, Παπαδόπουλο,Master Tempo, Σάλτη κι οι διάσημες παρουσίες! (φωτογραφίες)






Βασίλης Καρράς, Χάρης Κωστόπουλος ,Νικηφόρος, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ελευθερία Ελευθερίου,  Γιώργος Δασκουλίδης , Νικολέττα Ράλλη διασκέδασαν στο Posidonio




Δυναμικά επέστρεψε στην πίστα του Posidonio ο Πάνος Κιάμος μετά από τις επιτυχημένες περιοδείες του- σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία , Γερμανία – κι αποθεώθηκε από το κοινό.




Στο ανανεωμένο Posidonio , o Πάνος Κιάμος εκτόξευσε το κέφι , έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει, αποδίδοντας μοναδικές ερμηνείες καθώς  και το νέο τραγούδι του που κυκλοφορεί με τίτλο  «κρύσταλλα» που είναι κι ο προπομπός της καινούργιας δισκογραφικής δουλειάς του.
Οι θερμές εκδηλώσεις των παρευρισκομένων και το δυνατό χειροκρότημά τους  προκάλεσαν  αισθήματα συγκίνησης στον Κιάμο, ο οποίος πάντα ξεδιπλώνει τον καλύτερο εαυτό του στην πίστα.


  Ο τραγουδοποιός με τις  πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες, Γιώργος  Παπαδόπουλος  δίνει το δικό του στίγμα στο πρόγραμμα  τόσο με την φωνή του όσο και με την σκηνική παρουσία του ερμηνεύοντας  και τις προσωπικές επιτυχίες του  μεταξύ αυτών και το κομμάτι που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους με τίτλο «απόψε δεν θα κοιμηθώ». Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Παπαδόπουλου αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.



   Με  δυναμισμό εμφανίζονται οι Master Tempo στην πίστα του Posidonio. «Παντρεύουν» δεξιοτεχνικά ελληνικά και ξένα hits με τις δικές τους επιτυχίες  κι από τις συνεργασίες τους με αγαπημένους καλλιτέχνες  βάζοντας την δίκη τους σφραγίδα με το προσωπικό τους στυλ.

 

 Ξεχωριστή  παρουσία η  Χριστίνα Σάλτη. Τραγουδά pop και λαϊκά κομμάτια ενώ ιδιαίτερη είναι η εμφάνισή της στην πίστα με τους Master Tempo. «Εσένα σε θυμάμαι» είναι η πρόσφατη επιτυχία της. Σε λίγο θα κυκλοφορήσει CD single με τρία τραγούδια της. 





 Στην πρεμιέρα του Posidonio παρευρέθηκε ο Βασίλης Καρράς ο οποίος τραγούδησε κιόλας μετά από παρότρυνση του Πάνου Κιάμου.




Παρόν ήταν κι ο Χάρης Κωστόπουλος στον οποίο ο Πάνος Κιάμος παραχώρησε το μικρόφωνο.




Παρόντες στην πρεμιέρα ήταν κι οι : Νικηφόρος, Θεοχάρης Ιωαννίδης , Γιώργος Χρήστου
   




 Φαντασμαγορικές ήταν κι οι επόμενες βραδιές στο Posidonio μετά την πρεμιέρα.
  Ο Πάνος Κιάμος έδινε τον παλμό κεφιού κι ο κόσμος σε απόλυτο συντονισμό μαζί του γλεντούσε ως το πρωί.
 Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, οι Master Tempo, η Χριστίνα Σάλτη κι οι υπόλοιποι ταλαντούχοι καλλιτέχνες συμπληρώνουν άριστα την συνταγή της νυχτερινής διασκέδασης στο Posidonio.




 Στο Posidonio διασκέδασε πρώτο τραπέζι πίστα η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2012 , Ελευθερία Ελευθερίου.
Η Ελευθερίου χαιρετήθηκε εγκάρδια με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τους Master Tempo, την Χριστίνα Σάλτη κι επισκέφθηκε τον Πάνο Κιάμο στο καμαρίνι του.



Ο Κιάμος ως γνήσιος τζέντλεμαν στο δεύτερο πρόγραμμά του παραχώρησε το μικρόφωνο στην Ελευθερίου  όπου τραγούδησε  το κομμάτι «όλα σε θυμίζουν» και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Eurovision με το τραγούδι “Aphrodisiac”.


Την ίδια βραδιά στο Posidonio διασκέδασαν ο Γιώργος Δασκουλίδης κι η Νικολέτα Ράλλη με την παρέα της.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου