Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ποιά φόρεσε τα sexy κόκκινα παπούτσια;








Η Lady Άντζελα η οποία πήγε στον Κιάμο κι εκείνος την προσκάλεσε στην πίστα. Casual ντυμένη με την βρετανική σημαία στα ρούχα - προσωπικά θα προτιμούσα την ελληνική- και κατακόκκινα παπούτσια. Τα ψηλοτάκουνα είναι ωραία, κομψά  και στο πνεύμαμα των ημερών. 



«Οι αγάπες πονάνε, σαν κρύσταλλα πέφτουν και σπάνε και κόβουν βαθιά…»  τραγουδά  ο Πάνος Κιάμος.
Το νέο τραγούδι του Κιάμου,  «Κρύσταλλα» έχει αγαπηθεί πολύ και κάθε φορά που το ερμηνεύει από την πίστα του Posidonio , ο κόσμος το τραγουδά παρέα του!
Ο Πάνος Κιάμος  δίνει παλμό κεφιού κι ο κόσμος εναρμονίζεται απόλυτα μαζί του. Οι εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του και το χειροκρότημά τους είναι η καλύτερη απάντηση.

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο τραγουδοποιός με τις ραδιοφωνικές επιτυχίες , Γιώργος Παπαδόπουλος, οι δυναμικοί Master Tempo κι η ξεχωριστή  Χριστίνα Σάλτη.

Στο Posidonio διασκέδασε η Άντζελα Δημητρίου . Η Lady ανέβηκε στην πίστα του Posidonio μετά από πρόσκληση του Πάνου Κιάμου , ερμήνευσε επιτυχίες της και χειροκροτήθηκε.





Στο Posidonio διασκέδασε πρώτο τραπέζι πίστα η Βίκυ Γεροθόδωρου η οποία έρρανε με λουλούδια τον Πάνο Κιάμο. Η Γεροθόδωρου έχει γράψει τους στίχους στο κομμάτι του Κιάμου «Δεν γυρνάω σελίδα».
Η Γεροθόδωρου  χαιρετήθηκε εγκάρδια και με τον Γιώργο Παπαδόπουλου και τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του για να του δώσει προσωπικά τα συγχαρητήριά της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου