Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση "κορυφής"

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μια από τις σπάνιες εξόδους του, διασκέδασε με την σύζυγό του Μαρία και την παρέα τους με τα τραγούδια των Αντύπα, Βανδή, Vegas.

H Βανδή  που ξεσηκώνει το κοινό με τα τραγούδια της και το στυλ της, βλέποντάς τον, είπε: "το έχεις χτίσει το μαγαζί" εννοώντας προφανώς τις εμφανίσεις διαρκείας στο Posidonio που πριν χρόνια έκανε ο Πλούταρχος. Από το συγκεκριμένο μαγαζί αναδύθηκε κι αναδείχθηκε ο Πλούταρχος.

 Στην συνέχεια ο Αντύπας που κατα την εμφάνισή του στην πίστα, σαρώνει και ξεσηκώνει τον κόσμο- είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει- δήλωσε :
«Σήμερα κοντά μας βρίσκεται ένας φίλος που εκτιμώ πολύ, ο Γιάννης Πλούταρχος» και κατευθύνθηκε προς το τραπέζι του.
Όρθιος ,ο Πλούταρχος υποδέχτηκε τον  Αντύπα όπου χαιρετήθηκαν ένθερμα. Λαμβάνοντας από τον Αντύπα το μικρόφωνο ο Πλούταρχος τον ρώτησε: «Πώς αισθάνεσαι που μετά από τόσα χρόνια βρίσκεσαι ξανά στην πίστα του Posidonioκι ο Αντύπας του απάντησε: « ο καθένας με την σειρά του».Στην συνέχεια, ο Γιάννης Πλούταρχος  ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία του «φοβάμαι πως» εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων!
Πολύ ωραίο το μπλουζάκι που φορά ο Πλούταρχος με τον Τόνυ Μοντάνα από την ταινία "Ο σημαδεμένος". Ο Πλούταρχος θα ξεκινήσει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου