Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

"Μια γυναίκα μόνο ξέρει"


Μετά την επιτυχία του κομματιού «Τραυματισμένε Μου Έρωτα»
που συνοδεύτηκε από την κυκλοφορία ενός βίντεο κλιπ - υπερπαραγωγή σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, η Αγγελική Ηλιάδη συνεχίζει να μας εκπλήσσει με νέες δημιουργίες μέσα από το επερχόμενο album της και αυτή τη φορά με ένα νέο single που χαίρει τεράστιας συναισθηματικής αξίας για την ίδια.

Το διαχρονικό και γεμάτο πάθος "Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει" της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Καίτης Γκρέυ επανέρχεται στο μουσικό προσκήνιο μέσα από την ατόφια λαϊκή φωνή της εγγονής της, Αγγελικής Ηλιάδη!

H πρώτη εκτέλεση του εν λόγω κομματιού το 1993 σε μουσική των Εκείνος και Εκείνος και στίχους του Κώστα Λογοθετίδη αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό αλλά και από τις γενιές που ακολούθησαν!

Σήμερα το αγαπημένο κομμάτι ξανασυστήνεται στο κοινό με εξελιγμένο ήχο, σε παραγωγή του Μάριου Ψιμόπουλου, που σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ερμηνεία της Αγγελικής Ηλιάδη αποφέρουν ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό που γεφυρώνει τον κλασικό ήχο του παλιού λαϊκού τραγουδιού με τα ακούσματα του σήμερα!

Το ίδιο κομμάτι εμπεριέχεται, ήδη πριν την επίσημη κυκλοφορία του, στο CD Single με τίτλο «Τραυματισμένε Μου Έρωτα» μαζί με την ομώνυμη επιτυχία της Αγγελικής Ηλιάδη άλλα και το κομμάτι «Είμαι» σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Το φετινό χειμώνα η Αγγελική Ηλιάδη έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, στο Diogenis S Club, ενώ οι επόμενες εμφανίσεις τις στο άμεσο μέλλον υπόσχονται να μονοπωλήσουν για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον!

Το "Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει" διατίθεται ήδη σε ψηφιακή μορφή
(buy on iTunes: http://bit.ly/UArQRj)
και θα συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Αγγελικής Ηλιάδη που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με την υπογραφή της νέας της δισκογραφικής εταιρείας Platinum Records.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου