Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

"12" από τον 12ο πίθηκο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία – παρουσίαση νέου δίσκου του 12ου πίθηκου το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Gagarin 205!
Ο καλλιτέχνης φαινόμενο της underground Rap / hip-hop μουσικής σκηνής κατάφερε να ανατρέψει για ακόμα μια φορά τα συναυλιακά δεδομένα όπως μόνο εκείνος ξέρει!
 


Ένα χρόνο μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αθήνα, ο 12ος Πίθηκος επέστρεψε στο φανατικό κοινό του για μια συναυλία που εκτός από παρουσίαση του νέου του δίσκου “12”,
θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ως κατάθεση ψυχής επί-σκηνής του τόσο ιδιαίτερου ράπερ!

Σε ένα live-μαραθώνιο που κατάφερε να ξεπεράσει σε διάρκεια τις 3 ώρες, ο 12ος Πίθηκος ερμήνευσε, εκτός από τα παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια, και όλα του νεου album “12”.
 Χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του live ο ίδιος είπε στο κοινό «δεν θα κατέβω από τη σκηνή μέχρι να κρατάω τα πνευμόνια μου στην παλάμη μου και να μην μπορώ να τραγουδήσω άλλο!», «όσο μου ζητάτε εγώ θα σας δίνω»!
Δεν έλειψαν πολλές freestyle ρίμες, μέσα από τις οποίες ο 12oς μοιράστηκε με το κοινό τα μηνύματα του, τις ανατροπές του, τον καυστικό του λόγο, τον κόσμο του “πιθήκου” όπως ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του και όχι του ανθρώπου.

Βασικό κομμάτι του δυνατού αυτού live ήταν οι συμμετοχές και guest εμφανίσεις πολλών στενών συνεργατών και φίλων του 12ου Πίθηκου.
Συγκεκριμένα στο stage μαζί του βρέθηκαν η PELINA, οι EPILEKTOI, ο DJ TWELVE, οι SALONICAS ALL STAR BBOYS,
αλλά και οι ΒΗΤΑΠΕΙΣ, PURE FORM, TAF LATHOS, ΑΣΑΡΚΟΣ, HATEMOST και DJ BOY.

Η συναυλία άνοιξε με το κομμάτι “Ο Μαχητής”, το πρώτο single του 12ου Πίθηκου μέσα από το ολοκαίνουριο του άλμπουμ “12”, που κυκλοφορεί από τη KnockOut Records
με τη σκηνή να μετατρέπεται
σε ring του box παραπέμποντας έτσι στο video clip του εν λόγω κομματιού :

( http://www.youtube.com/user/KORecordsChannel ).

Η βραδιά έκλεισε με όλο το crew επί σκηνής να τραγουδά με τις γροθιές στον αέρα  σε ένα κατάμεστο venue, όπου κοινό και καλλιτέχνες συνδέονταν σε μία ατμόσφαιρα συναισθηματικά έντονα φορτισμένη!






Το νέο άλμπουμ του 12ου Πίθηκου “12” κυκλοφορεί με την σφραγίδα της KnockOut Records

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου