Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

"Τα σπάει" ο Αργυρός!


                                   



                 Εντυπωσιάζουν Χατζίδου, Φωκάς
                Ποιοι διάσημοι είδαν το πρόγραμμα. Δες φωτογραφίες

Δεν ήταν μόνο η πρεμιέρα εντυπωσιακή αλλά κι οι βραδιές που ακολούθησαν ! Πλήθος κόσμου απόλαυσε το πρόγραμμα μεταξύ αυτών κι αρκετοί διάσημοι.


Ο Θάνος Πετρέλης, η Στέλλα Καλλή κι ο Γιώργος Τζαβέλλας διασκέδασαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους: Ελένη Χατζίδου Ιωακείμ Φωκά, Πάρι στο Posidonio.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στα καλύτερά του ξεσηκώνει το κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες του και την θετική του αύρα. 



Οι επευφημίες των παρευρισκομένων στο άκουσμα των πρόσφατων επιτυχίων του, «Ποτέ ξανά», «Παιδί γενναίο», «Μια νύχτα κόλαση» και των παλαιότερων «Μάλλον κάτι ξέρω», «Αντίο λέμε», «Παίζεις με τα μάτια-είσαι ότι να ναι», «Ερωτευμένος και τρελλός, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Posidonio που αποτελούν hot spot της κάθε βραδιάς.


Η Ελένη Χατζίδου προκαλεί παραλήρημα όταν ερμηνεύει το τραγούδι της «Χειρότερα». Με το μπρίο της κρατά ανεβασμένη την διάθεση του κόσμου.



Ο Ιωακείμ Φωκάς εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του κι όταν τραγουδά «Τέλεια».



Το χειροκρότημα κερδίζει ο ταλαντούχος Πάρις ο οποίος συστήνεται στο κοινό με το «Έχει κάτι».


Στο Posidonio διασκέδασε ο Θάνος Πετρέλης με την σύζυγό του και την παρέα τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αφού τον καλωσόρισε του παραχώρησε το μικρόφωνο όπου ερμήνευσε  επιτυχίες του. Ο Πετρέλης μάλιστα επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του και του έδωσε τα συγχαρητήριά του. Ο Θάνος Πετρέλης επισκέφθηκε και την Ελένη Χατζίδου.



Με το πρόγραμμα του Posidonio διασκέδασε η Στέλλα Καλλή την οποία ο Κωνσταντίνος Αργυρός ως γνήσιος τζέντλεμαν την προσκάλεσε στην πίστα.



 Στο Posidonio  γλέντησε κι ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας με την παρέα του. Ο άσσος των γηπέδων είχε ολιγόλεπτη κουβέντα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του δηλώνοντας ενθουσιασμένος από το πρόγραμμά του.
Οι νύχτες είναι μοναδικές και το εν λόγο σχήμα, το σχήμα της σεζόν.


1 σχόλιο:

  1. Τα λογια ειναι περιττα. Συγχαρητηρια σε ολους σας. Ενα ξεχωριστο μπραβο θελω να πω στον Κωνσταντινο Αργυρο γιατι πιστευω πως ξεχωριζει και σαν ανθρωπος. Ευχομαι να σας δω κι απο κοντα. Καλη συνεχεια !!! Μαρια Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή