Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ερωτευμένων νυχτοπερπατήματα κι άλλα





Ο  Αντώνης Ρέμος πήρε την καλή του, Υβόννη Μπόσνιακ κι ο Χρήστος Μάστορας - ο frontman από τις Μέλισσες- την δικιά του, Courtney Parker και βγήκαν να ξεσκάσουν και να καλοπεράσουν! Πού ξενύχτησαν τα ζευγάρια;




Στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την παρέα του- Ελένη Χατζίδου , Ιωακείμ Φωκά, Μαρία Καρλάκη, Πάρι .

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλωσόρισε δια μικροφώνου τον Αντώνη Ρέμο λέγοντας πως τον τιμά η παρουσία του. Ο Ρέμος τον ευχαρίστησε και τον χειροκρότησε θερμά.
Ο Κωνσταντίνος  Αργυρός δίνει τον καλύτερό του εαυτό και δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στο μαγαζί με τις πρόσφατες επιτυχίες του «Ποτέ ξανά», "Παιδί γενναίο", «Μια νύχτα κόλαση», «Θα σε εκδικηθώ», «Σταυρουδάκι», «Τέλος καλό».
Η Ελένη Χατζίδου ανεβάζει την διάθεση του κοινού. Χειροκρότημα εισπράττουν ο Ιωακείμ Φωκάς , η Μαρία Καρλάκη κι ο Πάρις.
          Στο Posidonio διασκέδασαν οι Μέλισσες. Ο Frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας,  συνόδευε την τραγουδίστρια και χορεύτρια Courtney Parker. Όλοι τους τα είπαν από κοντά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.



          Στο Posidonio παρευρέθηκε  κι η Χριστίνα Κολέτσα η οποία είχε μια φιλική κουβέντα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.




          Με το πρόγραμμα του Posidonio διασκέδασε κι ο Νικηφόρος που επισκέφτηκε στα καμαρίνια τους τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Χατζίδου.  Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάλιστα στο δεύτερο πρόγραμμά του, τον προσκάλεσε στην πίστα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου