Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Από τους Modern Talking και τους Kool and the Gang με τον Πέτρο Ίμβριο

Η Αφροδίτη έχει συνεργασίες που πολλοί θα ζήλευαν...Στην Ελλάδα επιχειρεί το δισκογραφικό της βήμα με την συνεργασία της με τον Πέτρο Ίμβριο.

Η εντυπωσιακή Αφροδίτη, έχει ζήσει πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου εργάστηκε ως μοντέλο, ως τραγουδίστρια αλλά και ως ηθοποιός με μικρούς αλλά χαρακτηριστικούς ρόλους σε γνωστά σίριαλ όπως τα «Φιλαράκια», αλλά και σε ταινίες όπως οι «Vanilla Sky» και «Minority Report».
Είχε ήδη μοιραστεί τη σκηνή με τους Modern Talking και τους Kool and The Gang, ενώ είχε κάνει κι ένα single στη Γερμανία. Ο χρόνος της, μοιράζεται ανάμεσα στην Νέα Υόρκη, Αθήνα και στην αγαπημένη της Κέρκυρα.
Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Αντύπας, Έλλη Κοκκίνου, Γιώργο Τσαλίκη, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Καίτη Γαρμπή, τον Άγγελο Διονυσίου, Λένα Παπαδοπούλου και την Στέλλα Γεωργιάδου
Αυτό το διάστημα , βρίσκεται Αθήνα και σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει από την Starplanet Records, το νέο της τραγούδι το οποίο υπογράφει ο Πέτρος Ιμβριος (στίχοι - μουσική) με τίτλο "Τα πάντα και για πάντα". H ψηφιακή διανομή θα γίνει από την Minos EMI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου