Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Η προπώληση ξεκίνησεΜιά συναυλία στην παλιά του γειτονιά για τα 20 χρόνια στο τραγούδι

Το 1993 κυκλοφορεί το ντεμπούτο album του Γιώργου Μαζωνάκη «Μεσάνυχτα και κάτι». Στα 20 χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι το τρέχον 2013 ο νεαρός τραγουδιστής που τότε τραγουδούσε στην Πάτρα μέσα από τη δισκογραφία του και το ακαταμάχητο κι εντελώς προσωπικό του στυλ κατέκτησε πρωταγωνιστική θέση.
Σε αυτή την εικοσαετία πορεύτηκε με μια προσωπικότητα αντισυμβατική, χωρίς εκπτώσεις,με αντιφάσεις που κάποτε υπήρξαν και ζωηρές, με διαστήματα σιωπής και κάποτε βασανιστικής προσωπικής αναζήτησης.

Στα 20 χρόνια που πέρασαν, ο νεαρός που ξεκίνησε να τραγουδάει από τα 16 του  μεγάλωσε. Συχνά δηλώνει πως του αρέσει η τωρινή του ηλικία, πως δεν αναπολεί συχνά, πως κατέκτησε ισχυρή γνώση μέσα από τις περιπέτειές του και δεν ανταλλάσει την τωρινή του ωριμότητα.
Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το τελευταίο του album με τίτλο «Λείπει πάλι ο Θεός», ίσως η πιο ώριμη ως τώρα δισκογραφική του δουλειά, αρκετά εσωστρεφής που παρόλα αυτά γνωρίζει μια άνευ προηγουμένου επιτυχία.
Αυτά που συνέβησαν μέσα σε 20 χρόνια δισκογραφημένης πορείας, χωρίς καμιά διάθεση φτιαχτής επετειακής συγκίνησης αλλά με ένα δυνατό συναίσθημα που μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη γιορτή  οδηγούν στο Κατράκειο της Νίκαιας το Σάββατο 8 Ιουνίου.
Θα είναι μια μεγάλη γιορτή και μια μεγάλη παραγωγή …!

Ώρα έναρξης : 21.30

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!!
Προπώληση εισιτηρίων: Public , www.viva.gr ,  Δημαρχεία Νίκαιας - Ρέντη

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 10 ευρώ
Ταμείο: 12 ευρώ
Εισιτήριο Ανέργων: 8 ευρώ
ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ακροπόλεως & Νέστορος , Νίκαια
ΤΗΛ 210-4278289

Οργάνωση παραγωγής:
Ερωδιός Live Ε.Π.Ε
Τηλ/ Fax. 210 3210890                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου