Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

''Εγκαίνια Στοπ''


Το ζεύγος Λιάπη τα είχε όλα: μια ευτυχισμένη,ήρεμη ζωή και μια επιτυχημένη επιχείρηση! Μέχρι που τα ήρεμα νερά έρχεται να ταράξει το ''Copacabanana'', ένα φασαριόζικο κοκτέιλ μπαρ, ιδιοκτήτες του οποίου είναι το ζεύγος Σερμέτη, μαφιόζοι με εμπειρία στη νυχτερινή διάσκεδαση.
   Οι Λιάπηδες τα χάνουν! Χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, χάνουν τους πελάτες τους, χάνουν την αξιοπρέπειά τους, χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια! Αποφασίζουν,λοιπόν,να απαλλαγούν απ' αυτούς με κάθε τρόπο. Μία φαρσοκωμωδία που εξελλίσεται μέσω της ανταγωνιστικότητας δύο διαφορετικών κόσμων.
  Μετά τις επιτυχημένες καλοκαιρινές παραστάσεις το έργο ''Εγκαίνια Στοπ'' συνεχίζει δυναμικά και για τη νέα θεατρική σεζόν 2013-2014. Από 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, οχτώ ταλαντούχοι ηθοποιοί δίνουν πνοή και κέφι σε οχτώ διεστραμένους νεοέλληνες. Μην ξεχνάτε, το φινάλε του έργου το αποφασίζει το κοινό!

Kείμενο- Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Δουκουτσέλης
Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Βοηθός σκηνοθέτη: Κώστας Ζέκος
Μουσική επιμέλεια: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Γιάννης Τσούκας
Πρωτότυπη μουσική: Σάκης Γραβάνης
Στίχοι τραγουδιού ''Λάβαρο'': Χάρης Ρώμας
Haistyling: Γιάννης Τσούκας
Φωτογραφίες: Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης
Τεχνικός ήχου: Μάνος Φακίνος
Παίζουν οι: Ιάκωβος Βέρδης, Κώστας Ζέκος, Κωνσταντίνος Λαχανάς, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Κωνσταντίνα Σάννη, Γιάννης Τσούκας, Στέλλα Τσουτσάνη και η Ευτυχία Φαναριώτη.
Παραστάσεις: Από 16/9/13- 8/4/14 κάθε Δευτέρα και Τρίτηστις 21:00 Είσοδος: 10 ευρώ με κρασί ή μπύρα Διάρκεια: 120' Στο ABYS Πλατεία Ανοίξεως και Εχελιδών, Γκάζι (Ρουφ) Τηλέφωνο κρατήσεων: 2155508896

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου