Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Απλά, χαμός!


Στο Posidonio με τον Κωνσταντίνο Αργυρό διασκέδασαν η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την παρέα τους.
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια απόλαυσε το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αργυρού ενώ μετά χαράς αποδέχθηκε την πρόσκλησή του να τραγουδήσει μερικές από τις επιτυχίες της.  «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα» και  «Δυστυχώς» ήταν τα τραγούδια που αφιέρωσε η Πέγκυ Ζήνα στους παρευρισκόμενους αποσπώντας  ένθερμο χειροκρότημα ενώ εξέπληξε ευχάριστα όταν τραγούδησε την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού,  «Ποτέ ξανά». 

   Το ίδιο βράδυ, η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη , η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αλλά και ο τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής διασκέδασαν στο Posidonio ενώ επισκέφθηκαν τον καλό τους φίλο στο καμαρίνι του για να τον συγχαρούν.

   Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Να της Πεις» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου που από το πρώτο κιόλας άκουσμα έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
   Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Posidonio κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή,  σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Δίπλα του η Μαριάντα Πιερίδη που "παίζει δυνατά" ενώ εντυπωσιάζουν η Πωλίνα Χριστοδούλου, ο ανερχόμενος Πάρις και το συγκρότημα Kings.  
Μαριάντα Πιερίδη
Δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο κι όταν τραγουδά το νέο της κομμάτι "Τώρα τι ζητάς"


 
"Έχει κάτι" και "Προς το παρόν", τα τραγούδια του Πάρι που έχουν αγαπηθεί

Kings

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου