Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

«Παραλία της Αγάπης»

Mια παραλία στο Μεξικό με το όνομα «Παραλία της Αγάπης», που θυμίζει σκηνικό από την ταινία «γαλάζια λίμνη», μαγνητίζει τα βλέμματα, με την μοναδική ομορφιά της και τη μυστηριώδη μορφολογία της.
Το περίεργο σ’ αυτήν την παραλία είναι, ότι «γεννήθηκε» μέσα από μία έκρηξη κατά τη διάρκεια άσκησης της μεξικανικής κυβέρνησης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η έκρηξη αυτή, μάλλον καλό έκανε, αφού αντί για ένα κατεστραμμένο τοπίο προσέφερε μία τοποθεσία ατελείωτης ομορφιάς.
Τα κρυστάλλινα νερά και η χρυσαφένια άμμος συνθέτουν έναν παράδεισο, που μόνο γαλήνη και θαυμασμό μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη.
Οι τουρίστες, που ίσως θελήσουν να επισκεφτούν την εν λόγω παραλία, πρέπει να κολυμπήσουν μέσα από ένα «μυστικό» πέρασμα, κάτι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς δίνεται η αίσθηση ότι επισκέπτεσαι ένα μαγικό κόσμο.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο μέρος έχει πολλούς «θαλάσσιους» κατοίκους, αφού δελφίνια, φάλαινες και σαλάχια κολυμπούν στα καταγάλανα αυτά νερά, χαρίζοντας στους επισκέπτες μία αξέχαστη εμπειρία.
Άνθρωποι που αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τους τουρίστες στην «Παραλία της Αγάπης» υποστηρίζουν ότι καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη φήμη της παραλίας έπαιξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

tourismchronicles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου