Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ»

17χρονος και εξαιρετικά ταλαντούχος Στέλιος Λεγάκης, μας εκπλήσσει ευχάριστα σε κάθε του μουσικό βήμα!

 Αυτή τη φορά μας συγκινεί με την ερμηνεία του στη νέα πολύ δυνατή μπαλάντα που του εμπιστεύτηκε προσωπικά ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος που υπογράφει μουσική και στίχους μαζί με την Βίκυ Γεροθόδωρου!


«ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ»
"Μόνο εσένα ή τίποτα, μόνο κοντά σου ή πουθενά, μόνο εσύ δε μοιάζεις με καμία. Μόνο εσένα που μπορώ, να ερωτεύομαι όσο ζω, μόνο εσύ, να μοιάζει η ζωή μας ταινία!"



Αυτό το χειμώνα, από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου θα απολαμβάνουμε τον Στέλιος Λεγάκη live στο σχήμα του ΕΝΑΣΤΡΟΝ μαζί με τους Βασίλη ΚαρράΣτέλιο Ρόκκο, Τάκη Ζαχαράτο και Αμαρυλλίς!

Ακούστε τη νέα δυνατή μπαλάντα "Μόνο Εσένα Ή Τίποτα" στο YouTube! 



ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ «ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ»
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΒΙΚΥ ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ


Η ιστορία του Στέλιου Λεγάκη μέχρι σήμερα.. 

Όλα ξεκίνησαν
από την νεαρή ηλικία των 14 ετών...!

Με ατόφιο αυθορμητισμό και πηγαία αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι, ο Στέλιος όντας αυτοδίδακτός κιθαρίστας και έχοντας ήδη γράψει τα πρώτα δικά του κομμάτια, δήλωσε κρυφά από τη μητέρα του συμμετοχή στο talent show "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" μέσα από το οποίο αναδείχτηκε και μεγάλος νικητής, ενώ ήδη πριν την ολοκλήρωση του show τον προσέγγισε η PANIK Records με την οποία ξεκίνησε επίσημα και η επαγγελματική μουσική πορεία του Στέλιου Λεγάκη! 

Έκτοτε, το παιδί-θαύμα της ελληνικής μουσικής σκηνής δεν έχει πάψει να εξελίσσεται, κατέχοντας στο δυναμικό του ήδη τρία επίσημα single, "Σαν Μαχαίρι", "Αυτή Η Πόλη", "Καρδιές Από Αστέρια" και τώρα το καινούργιο 4ο single "Μόνο Εσένα Ή Τίποτα"!

Παράλληλα κάθε ζωντανή εμφάνιση του αξιαγάπητου Στέλιου προκαλλεί PANIKό στο συνεχώς αυξανόμενο fanbase του, τις λεγόμενες "legakiers"! Εκτός από μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, ο Στέλιος πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης δίπλα σε δυνατούς Έλληνες καλλιτέχνες κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου