Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Όσοι δεν κάνουν βουτιές,διασκεδάζουν στον Κιάμο! Θα ξεκουραστεί ο Πάνος;




Όσοι δεν έχουν πάει ακόμη διακοπές ή πήγαν ...διασκεδάζουν! Με όσα συμβαίνουν γύρω μας αν δεν το ρίξουμε και λίγο έξω θα λαλήσουμε!
Ο Ολυμπιονίκης Κάχι Καχιασβίλι,ο mr 11880- Γιάννης Παπαθάνασης που δεν τραγούδησε για την φουκαριάρα την μάνα του αλλά για τον κόσμο, ο Χρήστος Χολίδης που ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με την Πάολα κι είπε κι αυτός ένα τραγουδάκι, η ταλαντούχα ηθοποιός Τζόυς Ευείδη, ο Πετρέλης με την σύζυγό του Σοφία, ο GPoly με την τραγουδίστρια Σοφία Βήκα, όλοι τους διασκέδασαν στο Posidonio!








O Πάνος Κιάμος κρατά υψηλά τον πήχη στον χώρο της διασκέδασης! Θα πάει διακοπές; Ναι! Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανίζεται στην πίστα του Posidonio μέχρι και τις 7 Αυγούστου, μέχρι και το Σάββατο. Θα επιστρέψει ανανεωμένος στις 20 του μηνός. Το Posidonio κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνει ένα break. O Κιάμος θα ξεκουραστεί - τόσο καιρό τραγουδά- θα χαρεί τα παιδιά του Λιάνα και Βασίλη κι από 20 Αυγούστου θα χαρίζει κέφι όπως μόνο εκείνος ξέρει στον κόσμο που τον τιμά μέχρι και μετά τα Χριστούγεννα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου