Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Τραγουδιστών δρώμενα!..







Από 19 Αυγούστου η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει δυνατούς νυχτερινούς παλμούς...Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιός θα κυριαρχήσει στα δρώμενα της διασκέδασης.

Στο Politia live clubbing στις 20 Αυγούστου,θα ξεκινήσει εμφανίσεις ο Αντώνης Ρέμος μετά από χρόνια απουσίας από τα νυχτερινά δρώμενα της συμπρωτεύουσας Οι εμφανίσεις του (3 βραδιές την εβδομάδα Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) στο κέντρο" Διογένης" της Αθήνας τον χειμώνα που πέρασε στέφθηκαν με επιτυχία αφού 80.000 θεατές στο σύνολο παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Αντώνη με τίτλο "Love stories". O φίλος του, Νίκος Βέρτης θα εμφανιστεί κι αυτός στην Θεσσαλονίκη την ίδια περίοδο από τις 19 Αυγούστου στο Orama το οποίο ανακαινίζεται πλήρως. Ο Νίκος έχει μια έφεση στο να αλλάζει ριζικά τα μαγαζιά. Ο Βέρτης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα με κάποιες αλλαγές που απόλαυσαν οι Αθηναίοι στο "Κέντρο Αθηνών" για 13 μήνες (!),(ξεκίνησε με 4 βραδιές εμφανίσεων ανά βδομάδα και προς το τέλος έκανε 3) με το show του cirque de solei με τα φαντασμαγορικά ακροβατικά. Ακριβώς την ίδια εποχή ξεκινά κι ο Γιάννης Πλούταρχος στο Odeon! O Πλούταρχος τον χειμώνα δεν είχε εμφανιστεί σε μαγαζί της Αθήνας κατά επιλογή του. Μετέπειτα στον πολυδιαφημισμένο νέο χώρο "Άκρο" που μπορείς να δεις και την Ακρόπολη, πραγματοποίησε μικρό αριθμό εμφανίσεων (ξεκίνησε με 3 βραδιές εμφανίσεων την βδομάδα και προς το τέλος έκανε 2 και 1).
Εν αναμονή των παραστάσεων των παραπάνω καλλιτεχνών...
Ωστόσο: Ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί με αιθέρια ύπαρξη που ακούει στο όνομα Υβόννη Μπόσνιακ κι είναι μοντέλο-την φωτό την δανείστηκε το Bouru...Bouru από το: sarotiko.blogspot.com.
O Νίκος Βέρτης ρίχνει τις βουτιές του ανα την Ελλάδα και κρατά την προσωπική ζωή του μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλήθεια, Νίκο τί έγινε με την όμορφη δικηγορίνα;
Ο Γιάννης Πλούταρχος κάνει κάποιες εμφανίσεις στην Ελλάδα και περιμένει η σύζυγός του, Μαρία να φέρει στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους!
Για τον χειμώνα τα σχήματα προς το παρόν είναι όπως έχουν γραφτεί εδώ:http://www.ourgreektv.com/2010/08/sximata-mpouzoukia/
αλλά έχουμε κι αυτά:
Ο Κιάμος μετά από ένα μικρό break από τις 20 Αυγούστου θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο Posidonio με ανανεωμένο σχήμα και τους Master Tempo. Θα ολοκληρώσει μετά τις γιορτές.
Ο Νότης Σφακιανάκης θα εμφανιστεί στο" Άκρο " εκεί δηλαδή που εμφανιζόταν ο Πλούταρχος. Κι ο τελευταίος στο "Ωδείον" εκεί που εμφανιζόταν ο Notis.
Αναμένουμε....με την ευχή όλοι να πάνε καλά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου