Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Πουλάει "τρέλλα" και κονομάει!







Οι εμφανίσεις γίνονται το κέντρο προσοχής!
Όπου κι αν παρουσιαστεί έτσι όπως ντύνεται (ή γδύνεται) τραβά τα φλας και το ενδιαφέρον των media! Βρήκε την χρυσή τομή και...λαμβάνει κι απολαμβάνει....

Το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta, ενω το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, lady Gaga με το οποίο έγινε γνωστή, αποτελεί αναφορά στο τραγούδι των Queen "Radio Ga-Ga".!

Στη μουσική έχει επηρεαστεί από καλλιτέχνες της ροκ όπως ο Ντέιβιντ Μπάουι και οι Queen, καθώς επίσης και από τραγουδιστές της ποπ, όπως ο Μάικλ Τζάκσον και η Μαντόνα.
Στυλιστικά έχει υιοθετήσει extreme εμφανίσεις των Cindy Lauper. Celia Cruz  και πολλών άλλων, περασμένων δεκαετιών προσθέτοντας και τα δικά της στοιχεία

Αφού δούλεψε ως τραγουδοποιός για λογαριασμό άλλων καλλιτεχνών αποφάσισε να βγεί στο προσκήνιο κι όχι απλώς τα κατάφερε αλλά διεθνώς όλοι ασχολούνται μαζί της. Με 2 δίσκους : The fame (2008) , The fame monster (2009) άρπαξε δύο Γκράμι και παίρνει κι άλλα μουσικά βραβεία.
Στα MTV video music awards που πραγματοποιήθηκαν στις 12/09/2010 η Gaga αναδείχθηκε νικήτρια στις 8 από τις 13 κατηγορίες!

Οι παράξενες εμφανίσεις της , στα κλιπ των τραγουδιών της , στη σκηνή , στα διάφορα events, στα εξώφυλλα εντύπων, κεντρίζουν το ενδιαφέρον... Αν τα κομμάτια της ακούγονταν χωρίς τις εμφανισιακές κουλαμάρες της είναι άγνωστο αν θα είχαν την ίδια απήχηση. Με τούτα και με εκείνα η Lady Gaga πουλάει και κονομάει! Είναι στην πρώτη γραμμή δημοσιότητας!
Πολλές την αντιγράφουν ειδικά εγχώριες wanna be stars!

1 σχόλιο: