Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Να, η Μπριζολέ! Και δεν είναι η Μαλιωτάκη!

Η προκλητική ,με όλην την σημασία της λέξεως, έχει κάνει το σύμπαν να ασχολείται μαζί της. Δεν είναι τα 8 από τα 13 βραβεία που πήρε ΑΛΛΑ η μπριζολέ εμφάνισή της! Παρουσιάστηκε στα VMA-MTV με φόρεμα,τσάντα, παπούτσι από κρέας και μια μπριζόλα στο κεφάλι!
Κι αν ο δικός μας , Λάκης Λαζόπουλος κάποτε αποκάλεσε την Πόπη Μαλιωτάκη, Μπριζολέ- για άλλους λόγους- τί θα έλεγε γαι την Lady Gaga?
Η Μπριζολέ-Μαλιωτάκη του απάντησε τότε, με ενα τραγούδι πως δεν είναι η Μπριζολέ αλλά η Μπιγιονσέ...Από τα πρόσφατα γεγονότα η Ποπάρα δεν στόχευσε ορθά...Δεν προέβλεψε και της την βγήκε η Γκάγκα (ναι, Γκάγκα κι όχι Γκαγκά)...
Η Lady-όχι η Άντζελα- η Γκάγκα αν και λιμοκτονεί κατά τα λεγόμενα στενού της συνεργάτη για να χωρά στα κοστούμια της, ντύθηκε μπριζόλα και πήγε να παραλάβει τα βραβεία της όπου δακρυσμένη ευχαριστούσε τον κόσμο! Όχι δεν ήταν δάκρυα από κρεμμύδι αλλά συγκίνησης για την ανταμοιβή των κόπων της! Ε, δεν είναι δα κι εύκολο πράγμα να κινείσαι με το σφαχτό στο σώμα σου....Βέβαια προ ημερών, είχε τραβήξει πάααλι τα φώτα πάνω της με το εξώφυλλο στην ιαπωνική voque όπου ποζάρει με ένα μπικίνι (?) φτιαγμένο από κρέας...προκαλώντας τις αντιδράσεις της PETA.

Άγνωστο παραμένει αν το μπριζολέ φόρεμα και το μπικίνι είναι από το ίδιο κρέας.
Στα σκοτάδια παραμένουν οι ρεπορτερ αν το κρέας είναι μοσχαρίσιο ή αρνίσιο ή....
Αναζητείται ο δημιουργός των κρεάτινων αμφιέσεων της Γκάγκα για να λύσει το μυστήριο του είδους του κρέατος....Ωστόσο η Γκάγκα μονοπωλεί το ενδιαφέρον ως Μπριζολέ ενώ η δική μας κατά τον Λάκη Μπριζολέ, Πόπη Μαλιωτάκη προς το παρόν αγνοείται!..

10 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ!
    Δεν είμαι γένους αρσενικού. Είμαι γένους θηλυκού! I am a girl!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OK! χα,χα,χα!
    Είναι αρνίσιες ή μοσχαρίσιες οι μπριζόλες που φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξέφρασα την απορία αν είναι αρνίσιες ή μοσχαρίσιες ή από άλλο είδος κρέατος...όπως διαβάζεις...Ο χασάπης πάντως με χειρουργικές κινήσεις έκοψε το κρέας για να το φορέσει η Γκάγκα....Ο υπεύθυνος του styling προφανώς το τοποθέτησε στο κορμί της με ιδίαιτερη προσοχή. Στο περασμά της, η μυρωδιά της θα προκαλούσε λιποθυμικά επεισόδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει κόσμος που πειναέι και δεν έχει να φάει ένα κομμάτι ψωμί κι αυτή φοράει κρέας...Βρε ουστ,το ψώνιο. Μήπως το παίζει και φιλάνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι από διαφορετικά είδη κρέοτος το φόρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν έτσι παερνούσε μπροστά από ομάδα κοπρόσκυλων τι θα γινόταν; Θα την έτρωγαν; Η θα την έσωζαν οι σεκιουριτάδες της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή