Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Άγριες Νύχτες! Και νέο song: Americanos!...Τα σπάει...




Εμφανίζονται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη ενώ ετοίμασαν και το νεό τους άλμπουμ. Οι 1550 κι οι "Άγριες Νύχτες" τους!..To κομμάτι Αμερικάνος...Ουκρανός...τα σπάει!


Οι δυναμικοί, αεικίνητοι και αντισυμβατικοί 15 50 παρασύρουν το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτυ !
Εμφανίζονται μαζί  με τον τενόρο Γιάννη Σκουλά και την πολυτάλαντη Νίνα Λοτσάρη στην συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο Fix. H παράσταση  αυτή που ξεκίνησε με επιτυχία θα συνεχιστεί κατά την διάρκεια του Μαρτίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη μουσική σκηνή του Fix.
 Οι 15 50, παράλληλα με τις εμφανίσεις τους στο Fix της Θεσσαλονίκης δίνουν ρέστα στο Socialista της Αθήνας. Κάθε Τετάρτη ...τα σπάνε..Ωστόσο, έχουν ολοκληρώσει την ηχογράφηση της ολοκαίνουργιας δισκογραφικής τους δουλειάς που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven στις 15 Μαρτίου.
Τίτλος της: «'Αγριες Νύχτες».
Δείγματα της δουλειάς έχουμε ήδη ακούσει στα ραδιόφωνα: «Άγριες νύχτες» και «Αμερικάνος» (διασκευή του Tu vuo fa l’ americano) . Αυτά είναι τα πρώτα singles που μας προετοίμασαν για τις … άγριες διαθέσεις του group!
Για την ιστορία ,οι 15 50 έχουν στο ενεργητικό τους αμέτρητα live σε μικρούς και μεγάλους χώρους με σπουδαίες συνεργασίες ( Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη , Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Ζιώγαλα , Έλενα Παπαρίζου κ.α).
Τα Live τους, στέφονται με απόλυτη επιτυχία , κυρίως λόγω της εκπληκτικής σκηνικής τους παρουσίας αλλά και τον πρωτοποριακών επιλογών τους όσον αφορά τα τραγούδια και την παρουσίαση τους. Πάντα έχουν κάτι ιδιαίτερο να δείξουν και ένα μοναδικό τρόπο να απογειώσουν το κοινό που μένει πιστό και τους ακολουθεί παντού!


1550: "Αμερικάνος"....
Για άκου...





Για απόλαυσε, τους 1550 στο "its a man's world"

2 σχόλια:

  1. βρε bouru...bouru αυτοί είναι πολύ καλοί! Θα πάω να τους δω! Πώς λένε τον τραγουδιστή του γκρουπ; Είναι άπαιχτος. Γιατί δεν γράφεις περισσότερα για αυτούς; Ονόματα κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά είναι πολύ καλοί! Αλέξανδρος ονομάζεται ο τραγουδιστής. Υπόσχομαι λεπτομερή αναφορά στο γκρουπ. Άλλωστε τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή