Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Παράξενα φυτά στον πλανήτη "γη"!

Η φύση πολλές φορές μας εκπλήσσει. Τα φυτά που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες είναι σίγουρα από τα πιο περίεργα δημιουργήματα που μπορείς να συναντήσεις στο φυσικό περιβάλλον!

Bleeding Tooth Fungus
Ονομάζονται επίσης και φράουλες με κρέμα, τα δόντια του διαβόλου ή κόκκινος χυμός δοντιών. O χυμός τους είναι αντιπηκτικός και έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Είναι η πενικιλίνη της φύσης.

Τα κινέζικα μαύρα Batflowers
Mε τα πλοκάμια τους έχουν την δυνατότητα να κάνουν διάφορες κινήσεις, είναι κυρίως καλλωπιστικά φυτά που καλλιεργούνται από κηπουρούς που τους αρέσουν οι εφιάλτες και μπορούν να ζήσουν με ένα φυτό που μοιάζει να έχει βγει από πίνακα ζωγραφικής του Bosch
Τα Μάτια της Κούκλας
Mοιάζουν περισσότερο με φυτό που θα βρεις σε κάποιον πλανήτη με εξωγήινους. Σε περίπτωση που έχεις την όρεξη να τα φας είναι άκρως δηλητηριώδη.Θαλάσσια Ανεμώνη μανιτάρι και Χταπόδι Stinkhorn
'Εχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι όλοι οι μύκητες βγήκαν από την Gothic διάθεση του Θεού. Σίγουρα κάποια μανιτάρια είναι γευστικά στην pizza, αλλά τα περισσότερα είναι άκρος επικίνδυνα και δηλητηριώδη. Δείτε την θαλάσσια ανεμώνη μανιτάρι και το φυτό χταπόδι.

Το Νύχι του Διαβόλου
Μοιάζουνε με γαϊδουράγκαθα που σας τσιμπάνε την ώρα που περπατάτε σε κάποιο μονοπάτι. Προέρχονται από την Αριζόνα, όπου χρησιμοποιούνται από ιθαγενείς Αμερικανούς για να υφαίνουν καλάθια.

Porcupine Ντομάτα
Είναι μια από τις καλλιέργειες που θα βρείτε να αυξάνεται μόνο σε έναν λαχανόκηπο ταινίας τρόμου. Είναι δηλητηριώδης και δύσκολο να πεθάνει ακόμα και σε συνθήκες ξηρασίας. Πρέπει να αναφέρουμε το γεγονός ότι εξαπλώνεται γρήγορα και μπορεί να φθάσει τα 8 πόδια ύψος και τα 8 μέτρα πλάτος σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.
To χέρι του Βούδα
Είναι μία δημοφιλή ποικιλία εσπεριδοειδών στην Ιαπωνία και την Κίνα, που φημίζονται για το ισχυρό τους άρωμα. Αποτυγχάνει στην γεύση, αλλά θα έβρισκε σίγουρα μία θέση στο καλάθι του Stephen King.


Kokoraki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου