Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΘΕΑΝΩ: Το τέλος της σχέσης της κι η επιθυμία για συμμετοχή στο "Dancing with the stars"!



Η Καλλιτέχνιδα που πριν καιρό είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο σχετικά με την μάχη της με τον καρκίνο, έδειχνε να βιώνει μια καλή περίοδο της ζωής της αφού και τα προβλήματα υγείας είχε ξεπεράσει αλλά και τον έρωτα είχε βρει στο πρόσωπο του Αυγερινού που είναι μοντέλο και γυμναστής.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή "Έτσι κι αλλιώς",




στην Μάρα Ψαρράκη και στους ακροατές του MoreRadio -όπου ήταν φιλοξενούμενη το προηγούμενο Σάββατο- η σχέση της με τον Αυγερινό,έληξε οριστικά. Δήλωσε πως έκανε τον κύκλο της και πως εύχεται στο μέλλον να συναντήσει τον μεγάλο έρωτα! Ευδιάθετη είπε πως "ο έρωτας με έρωτα περνάει" που λέει και γνωστό τραγούδι!

'Έστειλε μήνυμα, οι άνθρωποι να μην καταβάλλονται από τα όποια προβλήματα να αντιστέκονται και να τα πολεμούν ενώ αναφέρθηκε στην πίστη της στον Θεό.

Μεταξύ άλλων, είπε πως παρακολουθεί το "Dancing with the stars" , της αρέσουν η Μπουλέ κι η Μελέτη και πως θα ήθελε πολύ να συμμετέχει στο Show. Ευχήθηκε του χρόνου να την επιλέξουν!

Η Θεανώ τραγούδησε live μέρος του κομματιού "Εσύ" που είχε ερμηνεύσει με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Ακόμη , προσαρμόστηκε στο μουσικό ύφος της εκπομπής "Έτσι κι αλλιώς" στο moreradio κι ερμήνευσε το Fame, της Irene Cara και το "Aint nobody" της Chaka Khan.


Δες την Θεανώ στο κομμάτι "Εσύ" που ερνηνεύει με τον Λάμπη Λιβιεράτο!
Προφανώς θα το αφιερώσει στον μεγάλο έρωτα που περιμένει. Σύντομα λοιπόν να τον βρει στην αγκαλιά της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου